Trabzonspor Kayserispor maçı canlı izle | Bein Sports 1 internetten canlı beinconnect izle - 3 Nisan 2021 Cumartesi

Trabzonspor Kayserispor maçı canlı izle | Bein Sports 1 internetten canlı beinconnect izle - 3 Nisan 2021 Cumartesi
Süper Lig'de yeni hafta bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Günün en kritik mücadelelerinden birinde Trabzonspor'un konuğu HES Kablo Kayserispor olacak. Bordo mavililer cumartesi akşamı aldığı beraberliği telafi etmek isterken konuk ekip ise üç hafta aradan kazanmak amacında. Yüksek tempo beklenen ve heyecanıyla futbol severleri ekran karşısına kilitleyecek maç iki ekip taraftarları tarafından ilgiyle izlenecek. 6 Nisan 2021 Salı oynanacak Trabzonspor Kayserispor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1

Abdullah Avcı ile yakaldığı çıkışla ligin en az gol yiyen takımı unvanını da elde eden Trabzonspor bu akşam küme düşme hattında bulunan HES Kablo Kayserispor'u evinde ağırlıyor. Medical Park Stadyumu'nda oynanacak kritik mücadele için hazırlıklarını tamamlayan iki takımda da tek hedef galibiyet. Bordo mavililer Avrupa kupalarında farklı bir turnuvaya katılmak istiyor. Sarı kırmızılılar ise yangın yerine dönen alt sıralarda nefes almayı. Seyir zevki yüksek bir maçın beklendiği 90 dakika iki takım taraftarları başta olmak üzere binlerce kişi tarafından izlenecek. 6 Nisan 2021 Salı oynanacak Trabzonspor Kayserispor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 internetten canlı beinconnect izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Trabzonspor Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

6 Nisan 2021 Salı oynanacak mücadele saat 19:00'da başlayacak ve beIN SPORTS1'den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi www.beinconnect.com.tr adresinden de izleyebilirsiniz.


Trabzonspor Kayserispor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Kayserispor'u konuk ettiği son üç Süper Lig maçını toplam 14 gol atarak kazanan Trabzonspor, lig tarihinde rakibini üst üste dört iç saha karşılaşmasında mağlup edemedi.
Trabzonspor ile oynadığı son yedi Süper Lig maçını kazanamayan (2B 5M) ve bu karşılaşmaların dördünde gol atamayan Kayserispor, rakibini en son Mayıs 2017'de deplasmanda mağlup edebildi (3-2).
Sezonun ilk yarısında Kayserispor deplasmanından beraberlikle dönen Trabzonspor, en son 2012/13 sezonunu rakibini mağlup edemeden tamamladı.
Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış takımlara konuk olduğu son 11 maçın 10'unu kaybeden (1B) ve toplam 31 gol yiyen Kayserispor, tek puanını bu sezon Galatasaray deplasmanında aldı (1-1).
Bu sezon evinde altı maç kaybeden Trabzonspor, Süper Lig tarihinde sadece bir sezonda daha fazla iç saha yenilgisi aldı (2011/12'de 7).
Trabzonspor formasıyla çıktığı son üç Süper Lig maçında üç gole katkı sağlayan Djaniny (2 gol & 1 asist), önceki 13 karşılaşmada yaptığı katkıyı (2 gol) geride bıraktı.
2021 takvim yılında Kayserispor'un en golcü oyuncusu olan İlhan Parlak (4), 2020 senesinin tamamında rakip filelere üç Süper Lig golü gönderebilmişti.
Bu sezon Kayserispor formasıyla Süper Lig'deki üçüncü asistini son karşılaşmada yapan Aaron Lennon (vs Göztepe), kariyerinde daha fazla gol pasını en son 2012/13 Premier Lig sezonunda verdi (Tottenham formasıyla 7).
Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı takımlara rakip olduğu son dört Süper Lig maçında puan kaybetmeyen Abdullah Avcı, ilk üç karşılaşmada meslektaşını mağlup edememişti (2B 1M).
2016/17 sezonundan bu yana Trabzonspor'un karşısına çıktığı bütün Süper Lig maçlarını kaybeden Hamza Hamzaoğlu (6M), daha önce oynadığı yedi karşılaşmanın beşinde sahadan galibiyetle ayrılmıştı (2M).


Trabzonspor Kayserispor maçı muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Hosseini, Vitor Hugo, Marlon, Flavio, Baker (Berat), Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny

Kayserispor: Doğan, Kvrzic, Uğur, Kolovetsios, Behiç, Attamah, Avramovski, Muhar, Lennon, Henrique, İlhan Parlak


Berat Özdemir’in durumu belirsiz

Trabzonspor’da Edgar Ie ve Abdulkadir Parmak cezalı. Abdülkadir Ömür, Trondsen, Kamil Ahmet ve Afobe ise sakat. Ağrıları tam olarak geçmeyen Berat Özdemir’in durumu belirsiz. Başarılı orta saha oyuncusu karşılaşmada forma giymek istese de, kesin kararı teknik direktör Abdullah Avcı verecek. Geçen hafta kart cezası sebebiyle Demir Grup Sivasspor maçında forma giyemeyen golcü oyuncu Djaniny ise takımda yer alabilecek.

Bakasetas kart sınırında
Ara transfer döneminde geldiği Trabzonspor’da attığı 5 golle yıldızlaşan Tasos Bakasetas, mücadeleye ceza sınırında çıkacak. Yunan yıldız, kart görmesi durumunda cumartesi günü deplasmanda oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasını kaçıracak. Karadeniz ekibi sonrasında da sırasıyla Hatay ve Galatasaray’la kozlarını paylaşacak.


Kayserispor'da son dakika
Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ilk maçına Göztepe karşısında çıkan ve sahadan 1 puanla ayrılan Kayserispor, Trabzon deplasmanında da puan arayacak. Ateş hattında bulunan Sarı- Kırmızılılar’da 3 önemli eksik var. Forvetler Denis Alibec ve Maglica’nın yanı sıra Campanharo forma giyemeyecek.

Trabzonspor ile Kayserispor 48. randevuda
Trabzonspor ile Hes Kablo Kayserispor, Trabzon’da yapacakları maçla ligde 48. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 47 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 29-7 üstünlüğü bulunurken, 11 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. Trabzonspor, rakip filelere 88 gol atarken, kalesinde 47 gol gördü. Bordo-mavililer, sahasında oynadığı 23 maçta sadece 1 yenilgi aldı. 18 karşılaşmada galip gelen Karadeniz ekibi, 4 maçtan da beraberlikle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.