Trabzonspor Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta ve hangi kanalda

Trabzonspor Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta ve hangi kanalda
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu heyecanlı bir maça sahne olacak. İlk karşılaşmayı Atiker Konyaspor'a karşı 1-0 kaybeden Trabzonspor, evinde yeşil beyazlıları ağırlıyor. Bordo mavililerin hedefi rakibini eleyerek çeyrek finale yükselmek. Mehmet Özdilek'in öğrencileri de ilk maçtaki galibiyeti koz olarak kullanıp Trabzon'dan turla döneme amacında. Peki Trabzonspor Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapabilmek için iki Konyaspor maçını iple çeken Trabzonspor evindeki rövanş maçında 1-0 enildiği rakibini yenip çeyrek finale çıkmayı hedefliyor. İki güçlü takımın eşleşmesinden hangisinin galip çıkacağı da merak ediliyor.

Medical Park Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve A Spor'dan yayınlanacak.

Karadeniz ekibinde Antalya kampında sakatlık yaşayan Burak Yılmaz’ın Atiker Konyaspor karşısında riske edilmeyeceği belirtildi. Hafif sakatlığı bulunan Okay Yokuşlu konusunda ise son bir değerlendirme yapılacağı, bu futbolcunun maçta forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Trabzonspor’un Atiker Konyaspor maçına Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Hubocan, Mustafa Akbaş, Okay Yokuşlu, Kucka, Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve Rodallega 11’i ile çıkması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.