Trabzonspor Krasnodar maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle

Trabzonspor Krasnodar maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle
Ligde fırtına gibi esen Trabzonspor, Avrupa Ligi üçüncü haftasında kritik bir mücadeleye çıkıyor. Gruptaki geleceği adına galip gelmesi gereken bordo mavililerin konuğu Krasnodar olacak. Peki Trabzonspor Krasnodar maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Trabzonspor Krasnodar maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde yer alıyor.

Gazişehir Gaziantep'i Sturridge, Sorloth, Sosa ve Yusuf Sarı'nın golleriyle yenen Trabzonspor'da gözler UEFA Avrupa Ligi'nde. Oynadığı iki maçta galibiyetle tanışamayan ve sadece bir puan toplayan Fırtına'nın konuğu Rusya temsilcisi Krasnodar. Deplasman ekibi de iki karşılaşmada henü galip gelemedi. İki takımın mücaadelesinde kaybeden ekibin bir üst tura çıkma umutlarını büyük ölçüde kaybetmesi de muhtemel. Başta Trabzonsporlu taraftarlar olmak üzere milyonlarca futbol severin ekran başında olacağı Trabzonspor Krasnodar maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Trabzonspor Krasnodar maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle haberimizde bulunuyor.

 

Trabzonspor Krasnodar maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan UEFA Avrupa Ligi maçı yarın saat 22:00'de başlayacak. Karşılaşmayı Bein Sports 1'den canlı izleyebilirsiniz.

 



Trabzonspor Krasnodar beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Trabzonspor Krasnodar maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.

 

Trabzonspor Krasnodar maçı şifreli mi şifresiz mi?

Bordo mavililere gönül verenler, futbolu seven milyonlar ve ülke puanı için Trabzonspor'a destek vermek isteyenler karşılaşmanın şifreli mi yoksa şifresiz mi olduğunu merak ederek araştırıyor. Kritik mücadele Digiturk platformundaki Bein Sports HD 1 kanalından yayınlanacağı için şifrelidir. Üye olmanız ve spor extra paketi almanız gerekmektedir.

 


Trabzonspor Krasnodar Bein Sports Digiturk Play Spor Extra fiyatları

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi, İngiltere Premier Lig, TFF 1.Lig , Fransa Ligue 1, Serie A Ligi, ATP 1000 ve WTA Tenis Turnuvaları, Turkish Airlines Euroleague ve NBA'nin içinde bulunduğu Spor Extra paketi mevcutta Digiturk Play üyeliği bulunan kullanıcılar tarafından alınabiliyor. Eğer üye değilseniz Bein Connect üzerinden satın alma gerçekleştirmeniz gerekiyor.

digiturk play fiyatları


 


Trabzonspor Krasnodar maçı muhtemel 11'leri (kadroları)

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Novak, Hosseini, Campi, Abdülkadir, Sosa, Sturridge, Nwakaeme, Yusuf Sarı, Sorloth

Krasnodar: Safonov, Martynovich, Spajic, Ramirez, Petrov, Fjoluson, Olsson, Namli, Vilhena, Suleymanov, Berg

 

Trabzonspor marşı dinle

Takımına aidiyet hisseden taraftarlar özellikle maç günlerinde marşlarla kendilerini motive etmek ister. Bordo mavililerin birçok marşı video sitelerinde milyonlarca kez dinlenmiş ve tribünlerde binler tarafından haykırılmıştır. Krasnodar gibi Avrupa gediklisi bir kulübe karşı oynanacak maç öncesinde de binlerce taraftar Trabzonspor marşı dinle yazarak akşam için hazırlık yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.