Trabzonspor mağlubiyeti Jorge Jesus'a pahalıya mal oldu! Taraftar bunu yaptı...

Trabzonspor mağlubiyeti Jorge Jesus'a pahalıya mal oldu! Taraftar bunu yaptı...
Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Trabzonspor'a yenilerek liderliği Galatasaray'a teslim eden Fenerbahçe'de mağlubiyetin sorumlusu olarak Jorge Jesus hedef gösterildi. Taraftarlar da Portekizli teknik adam için şok bir paylaşımda bulundu.

Bu sezona iddialı bir giriş yaparak Jorge Jesus'u takımın başına getiren ve birçok önemli transfere e imza atan Fenerbahçe, iyi de başladığı Süper Lig'deki son 2 maçından mağlubiyetle ayrıldı. Önce evinde Giresun'a yenilen sarı lacivertliler, cumartesi günü de Trabzonspor deplasmanından puansız yaırldı. Özellikle oynanan oyun konusunda eleştirilerin yöneltildiği deneyimli antrenör mağlubiyetin sorumlusu olarak gösterildi.



Taraftardan flaş paylaşım

Bir taraftar ise Aykut Kocaman'ın resmini Jesus'un saçlarıyla birlikte kullanarak "Kritik maçlarda Jesus" yorumunu yaptı. Sanal alemlerde şu yorumlar yapıldı: "Değişikliler kırmızı çıkmadan önce yapılmalıydı.", "Hakemler Fenerbahçe'nin temaslı futbolunu cezalandırmak istiyor. Jesus bunu görmeli.", "İsabetli şut atamadan maçı bitirmenin izahı olamaz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.