Trabzonspor Mahir'in peşinde! Mahir Emreli kimdir, kaç yaşında ve nereli

Trabzonspor Mahir'in peşinde! Mahir Emreli kimdir, kaç yaşında ve nereli
Santrafor mevkisine takviye yapabilmek adına çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor'un gündemine son günlerde konuşulan isimlerden farklı biri geldi. Bordo mavililerin Azerbaycan'da top koşturan Mahir Emreli ile ilgilendiği iddia edildi. Peki Mahir Emreli kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt ve piyasa değeri haberimizde.

Bordo mavililer Sturridge'den sonra farklı isimlere yöneldi. Genç ve umut veren futbolcular almak isteyen Fırtına'nın gündemine son olarak Azerbaycan ligi ekiplerinden Karabağ'da futbol oynayan Mahir Emreli girdi. 22 yaşında olan ve kariyerinde 142 karşılaşmaya çıkan Emreli'nin 37 golü ve 12 de asisti bulunuyor. Şampiyonlar Ligi tecrübesine de sahip genç futbolcu için girişimlerin hızlanması bekleniyor. Oyuncuyla Deportivo, Malaga ve Almeira da yakından ilgileniyor. Peki Mahir Emreli kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt ve piyasa değeri bu sayfada.

Mahir Emreli kimdir?
1 Temmuz 1997 tarihinde Bakü'de dünyaya gelen Mahir emreli futbola FK Bakü'de başladı. U19 takımı sevbiyesinde iken Karabağ'a transfer oldu ve bu kulüpte profesyonelliğe geçiş yaptı. 2015-2016 sezonundan bu yana Karabağ forması giyiyor. Sağ kanat ve sol kanatta da oynayabilen 1.85 boyundaki santrafor, 15 kez de Azeri milli takımının formasını terletti. Mahir'in sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. 

mahir emreli trabzonspor

Mahir Emreli Transfermarkt ve piyasa değeri
Azerbaycanlı Mahir'in talipleri olması fiyatını da artırdı. Ülkesinde potansiyel bir yıldız olarak görülen ve Avrupa ekiplerinin de dikkatini çeken 22 yaşındaki futbolcu bu sezon içerisinde transfer gerçekleştirebilir. Kontratının son senesinde bulunmasından dolayı ucuza gitme ihtimali bulunan genç futbolcu için kulübü Karabağ satış kararı alabilir. Mahir Emreli'nin piyasa değeri 1.2 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum