Trabzonspor muradına erdi! Papy Djilobodji geliyor

Trabzonspor muradına erdi! Papy Djilobodji geliyor
Majid Hosseini ve Toure ile stoper tandemini oluşturan Trabzonspor Papy Djilobodji'yi de bitirdi. Senegalli futbolcu hafta başında Türkiye'ye gelecek.

Bu sezon transferde önemli adımlar atan Trabzonspor'da bir isim daha kadroya dahil ediliyor. Bordo mavililer daha önce İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde gündemine aldığı ancak son anda Chelsea'ye kaptırdığı Papy Djilobodji'ye bu sene kavuşuyor. Bonservisi İngiltere'nin Sunderland takımında olan ve geçen sezonu Dijon'da kiralık geçiren Afrikalı futbolcunun kiralanması konusunda anlaşmaya varıldı.

Satın alma opsiyonlu kiralık
Uzun süredir gerçekleştirilen görüşmelerde Djilobodji'yi kiralamak istemeyen ve bonservisini vermek için Sunderland ekibinin direncini kıran Trabzonspor trasnferde mutlu sona ulaştı. Satın alma opsiyonunun bulunacağı beklenen Djilobodji için bu bedelin 3.5-4 milyon euro olarak belirleneceği tahmin ediliyor.

papy djilobodji

Bu kez ıskalamak yok
Papy bu hafta başında önce İstanbul'a, ardından da Trabzon'a geçerek kendisini bir yıllığına Trabzonspor'a bağlayacak olan sözleşmeye imza atacak. Daha önce Morteza Pouraliganji'yi İstanbul'a, Ayuk ve Da Silva'yı da Trabzon'a getiren ancak anlaşma sağlayamayan yönetimin bu kez işi sıkı tuttuğu öğrenildi. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum