Trabzonspor resmi teklif yaptı! Cheikhou Kouyate kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı ve nereli

Trabzonspor resmi teklif yaptı! Cheikhou Kouyate kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı ve nereli
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da orta saha için sürpriz bir isim gündeme geldi. Bordo mavililer daha önce adı birçok kez İstanbul takımları ile anılan Cheikhou Kouyaté için kulübüne resmi teklifte bulundu. Peki, Cheikhou Kouyaté kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu ile sükseli transferler gerçekleştiren Trabzonspor hız kesmiyor. Fırtına'da son olarak gündeme gelen isim Cheikhou Kouyaté oldu. Orta sahada forma giyen ve savaşçı kimliği ile hafızalara kazınan Afrikalı oyuncu için girişimler başladı ve bugün menajerii le görüşüldü. Taraftarlar da deneyimli oyuncunun adını duyduktan sonra büyük bir heyecan yaşadı ve araştırmalara başladı. 


Menajeri ile kontakt kuruldu

Fotomaç'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre yıldız ismi kadrosuna katmak isteyen Karadeniz temsilcisinde Başkan Ahmet Ağaoğlu, Kouyate'nin menajeri Ediz Balkan ile İstanbul'da görüştü. Fiyat taleplerini ve transferin şartlarını dinledi. Fırtına'nın ilk hedefi ise bonservis alarak süreci tamamlamak. Eğer başarılı olunamazsa kiralama yöntemine başvurulacak. Kouyate'nin transferi kesinleşirse Flavio'nun da gitmesi bekleniyor.

kouyate trabzonspor


Cheikhou Kouyaté kimdir?

21 Aralık 1989 tarihinde Senegal'in başkenti Dakar'da doğan Kouyate 31 yaşındadır. Boyu ise 1.89 cm'dir. Futbola ülkesinin ASC Yeggo takımında başlamış ve FC Brüssel takımı tarafından keşfedilmiltir. Profesyınel kariyerine de merhaba dedikten sonra Anderlecht'e transfer oldu. Kortijk'ta bir sezon kiralık olarak forma giydi. Brüksel temsilcisindeki performansı ona İngiltere kapılarını açtı. West Ham United kendisini 7.5 milyon euroya transfer etti. 2018 yılında ise 10.70 milyon euro karşılığında Crystal Palace'ın yolunu tuttu. Senegal Milli Takımı formasını 69 kez giydi ve 3 gol kaydetti. Kariyerinde 4 Belçika şampiyonluğu bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.