Trabzonspor Rizespor maçı canlı izle Bein Sports 1 26 Ağustos

Trabzonspor Rizespor maçı canlı izle Bein Sports 1 26 Ağustos
 DAMGA Editörü
Trendyol Süper Lig'de 3'ünncü hafta dün başladı ve bugün devam ediyor. Birbirinden iddialı takımların mücadelesinde sıra iki Karadeniz ekibinde. Trabzonspor evinde Rizespor'u ağırlayacak. Trabzonspor Rizespor maçı canlı izle Bein Sports 1 haberimizde.

Bu sezon istediği başlangıcı yapma konusunda her ne kadar Antalyaspor'u yenmesine rağmen umut veremeyen, Galatasaray karşısında ise oyuna tutunamayan ve rakibinin çok gerisinde kalan Trabzonspor, transfersiz geçirdiği bir haftada daha sahaya çıkıyor. Bu akşam Rizespor ile karşı karşıya gelecek bordo mavililerde karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın hesapları ve İstanbul'daki Kasımpaşa mücadelesine umutlu gitme planları yapılıyor. Taraftarlar da araştırmalarda bulunarak yayın bilgileri hakkında detayları öğrenmek istiyor. Trabzonspor Rizespor maçı canlı izle Bein Sports 1 26 Ağustos alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Trabzonspor Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Trabzonspor ile Rizespor arasında oynanacak Trendyol Süper Lig 3. hafta maçı saat 19.15'te başlayacak. İki Karadeniz ekibinin karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakika Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Trabzonspor Rizespor maçı muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Baniya, Denswil, Eren, Kourbelis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Fountas, Teklic (Visca), Umut Bozok.

Çaykur Rizespor: Gökhan, İbrahim, Anıl, Taha, Emir Han, Benhur, Verasanovic, Mithat, Olayowin, Mary, Zeqiri.

Trabzonspor Rizespor maçı öncesi OPTA verileri

  • Trabzonspor'un Süper Lig tarihinde 12+ kez konuk ettiği 26 takım arasında en yüksek galibiyet yüzdesi yakaladığı rakibi Çaykur Rizespor (%86; 18G 2B 1M).
  • Trabzonspor ile oynadığı son Süper Lig maçını 3-2 kazanan Çaykur Rizespor (Mart 2022), rakibini en son Ekim 2006-Nisan 2007 arasında üst üste iki kez mağlup edebildi.
  • Süper Lig'e o sezon yükselen takımlarla oynadığı son 23 maçın sadece üçünü kaybeden Trabzonspor (15G 5B) bu üç mağlubiyeti de 2-1'lik skorlarla alırken, diğer karşılaşmaların hiçbirinde kalesinde iki gol görmedi.
  • 2023/24'ün ilk deplasman maçında Adana Demirspor'a 2-1 mağlup olan Çaykur Rizespor, ilk iki dış saha karşılaşmasını puansız geçtiği son üç Süper Lig sezonunda da ligden düştü (2021/22, 2016/17 & 2007/08).
  • Sezonun ilk iç saha maçında Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor, 1992/93'ten (Georges Leekens) bu yana ilk kez yabancı bir teknik direktör yönetiminde seyircisi önünde çıktığı ilk iki karşılaşmayı kayıpsız geçmek istiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.