Trabzonspor rotayı Afrika'ya çevirdi

Trabzonspor rotayı Afrika'ya çevirdi
Damien Da Silva ile sözleşme imzalama konusunda problemleri olan Trabzonspor'da rota Afrika asıllı oyunculara çevrildi. Listede daha önce adı da bulunan bir isim yeniden gündeme geldi.

Transfer harekatını sürdüren ve ay başına kadar sonuç almak isteyen Trabzonspor şehre getirdiği Damien Da Silva ile mütabakata varamamasının ardından yeni isimlere yöneldi. Geçen sezon Kayserispor forması giyen Kamerunlu futbolcu Kana Biyik, dönemin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu zamanında transferine çok yaklaşılan ancak anlaşma sağlanamayan Dijonlu Papy Djilobodji ve Anderlecht'ten Newcastle United'a 12 milyon euroya transfer olup istenen süreyi alamayan Kongolu Chancel Mbemba listeye eklendi.

Ünal Karaman'ın talebi doğrultusunda stoper arayışını sürdüren Trabzonspor 'da defans hattına yapılacak olan takviyeler merak ediliyor. Son sezonlarda takıma katılan isimlerden bu konuda verim alamayan bordo mavililer bu kez işi sıkı tutuyor. Daha önce İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde Nantes'te forma giyerken son gün Chelsea'ye imza atan Papy Djilobodji'nin adı bir kez daha Fırtına ile anıldı. İngiltere'deki iddialara göre Trabzonspor Sunderland'in yıldızını kiralayacak.

chancel mbemba

Belçika'nın alt yapısını besleyen ülkelerden biri olan Kongo'da başladığı futbol hayatında Anderlecht forması giyip Newcastle United ile Premier Lig'e transfer olan Chancel Mbemba da Trabzonspor'un gündemine geldi. 23 yaşındaki Afrikalı oyuncunun da tıpkı Papy Djilobodji gibi kiralanakarak dahil edilmesi isteniyor. Mbemba yetenekleri açısından da önemli bir isim olarak lanse ediliyor. Geçen sezon 11 maça çıkan siyahi yıldız gol üretemedi ve 1 sarı kart gördü.

kana biyik kayserispor

Kayserispor'un Toulouse'dan 500 bin euroya kadrosuna kattığı Kana Biyik gösterdiği performansla adından söz ettirmeyi başarmıştı. Tecrübeli oyuncu da diğer iki meslektaşı ve mevkidaşı gibi Trabzonspor'un listesinde bulunuyor. Takas ve bir miktar bonservis konusunda anlaşmak isteyen bordo mavililer için önümüzdeki günlerde kritik gelişmeler yaşanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.