Trabzonspor saat kaçta ve hangi uçakla İstanbul'a geliyor? Canlı takip

Trabzonspor saat kaçta ve hangi uçakla İstanbul'a geliyor? Canlı takip
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesine doludizgin devam eden Trabzonspor, yarın oynayacağı VavaCars Fatih Karagümrük maçı için bugün İstanbul'a geliyor. Bordo mavilileri havalimanında ise binlerce taraftarın karşılaması bekleniyor. Peki, Trabzonspor saat kaçta ve hangi uçakla İstanbul'a geliyor? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gaziantep FK'yı 3-0 gibi net bir skorla yenerek namağlup serisini sürdüren Trabzonspor'da sıra Karagümrük maçına geldi. Bordo mavililer İstanbul'da oynayacağı karşılaşma için bugün İstanbul'a hareket edecek. Taraftarlar da takımlarını desteklemek adına havalimanına gitmek için organizasyon düzenliyor. Hem bugün havalimanında hem de yarın otel önünde maç öncesinde binlerce kişi toplanacak. Peki, Trabzonspor saat kaçta ve hangi uçakla İstanbul'a geliyor? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Trabzonspor hangi uçakla İstanbul'a geliyor?

Yarın uzun süedir bileği bükülmediği bir dış saha maçına daha çıkacak olan Trabzonspor, Karagümrük karşılaşması için bugün saat 16.30'da Trabzon'dan TK3261 sefer sayılı uçakla İstanbul'a hareket edecek. Yarın İstanbul'dan TK3262 sefer sayılı uçakla 20.00'de Trabzon'a dönecek. 

Uçağı https://www.flightradar24.com/data/flights/tk3261 adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.