Trabzonspor sahne alıyor! Rakip Kayserispor

Trabzonspor sahne alıyor! Rakip Kayserispor
Süper Lig'de hafta Trabzon'da başlıyor. Geride kalan haftada Aytemiz Alanyaspor'u 45 dakikadaki resitali ile 4-0 yenerek Konyaspor'un üst üste kayıplarıyla farkı 14'e yükselten Trabzonspor, son maçlardaki performansıyla dikkat çeken Kayserispor'u ağırlıyor. İki ekibin zorlu müsabakası saat 20.00'de başlayacak ve beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak.

Bu sezona adeta ambargo koyan ve şu an 63 puanı bulunan Trabzonspor, Süper Lig'de 27'inci haftanın açılışının yapılacağı maçlarda Kayserispor'u ağırlıyor. Bordo mavililerde birçok eskik göze çarparken sarı kırmızılılarda ise mevcut isimlerin arasına kaleci Bilal de eklendi. Çok sayıda futbolcunun forma giymeyecek olması nedeniyle nasıl bir mücadelenin yaşanacağı da merak ediliyor. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Erkan Özdamar olarak açıklanmıştı.


TRABZONSPOR-KAYSERİSPOR MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: UĞURCAN, PERES, AHMETCAN, HUGO, PUCHA, BERAT, SIOPIS, BAKASETAS, VISCA, NWAKAEME, CORNELIUS

KAYSERİSPOR: LUNG, HOSSEINI, CAROLE, ONUR, MERT, ATTAMAH, A. PARMAK, C.PANHARO, CARDOSO, GAVRANOVIC, THIAM

nwakaeme visca
 


EVİNDE KAYBETMİYOR

Trabzonspor bu sezon sahasında oynadığı maçları kaybetmedi. Geçtiğimiz sezonun 29. haftasında 8 Mart'ta Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 3-1 kaybettiği maçtan itibaren 353 günlük sürede mağlubiyet yüzü görmedi. Trabzonspor, söz konusu karşılaşmanın ardından geçen sezon 6 iç saha maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken bu sezon da 13 karşılaşmada 9 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Bordo-mavililer, böylece sahasındaki son 19 karşılaşmada 13 galibiyet, 6 beraberlik elde etme başarısını gösterdi.


TRABZONSPOR'DA YILDIZLAR BELİRSİZ!

Hamsik dün salonda, İsmail Köybaşı ve Trondsen de takımdan ayrı olarak çalıştı. İzolasyon süreci sona eren Abdülkadir Ömür ile Denswil takıma katıldı. Dorukhan Toköz de saha çalışmasına katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.