Trabzonspor sınıfta kaldı!

Trabzonspor sınıfta kaldı!
Sezon başından bu yana gösterdiği dalgalı performansı Rıza Çalımbay döneminde kırsa da son üç maçından beraberlikle ayrılan Trabzonspor'da ocak ayı transferini sadece Mas'ın yerine alınan Novak'la kapatılması taraftarı isyan ettirdi. Başkan Muharrem Usta ve tecrübeli çalıştırıcı hedef tahtasında.

Trabzonspor'da saha içi sonuçlarının yanısıra ocak ayı transfer döneminin boş geçirilmesi sezonun geri kalanında hayal kırıklığı yaratacak gibi duruyor. Mas'ın transferi sonrası alınan Novak dışında herhangi bir futbolcuyla takviye yapılmaması önemli bir eksiği de ortaya çıkardı. Sol açıkta Bongonda ve Volkan Şen'i gönderen bordo mavililer sadece Olcay'la kaldı. Alternatifi ise Castillo'nun yokluğunda N'Doye. Üç oyuncu ve gönderilen iki futbolcunun da maliyeti hesaplanınca önemli bir meblağ ortaya çıkıyor. Yapılan planlamada buraya da bir oyuncu daha alınacaktı ancak transfer gerçekleşmedi.

Remy ve Lestienne ile görüşmelerini sonlandıramayan Trabzonspor'da üç hafta üst üste alınan beraberlikler de taraftarları üzüyor. Çalımbay eleştiri oklarının hedefi oldu. Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.