Trabzonspor sol bekini buldu! Konstantinos Stafylidis kimdir, kaç yaşında ve kariyeri

Trabzonspor sol bekini buldu! Konstantinos Stafylidis kimdir, kaç yaşında ve kariyeri
Bu sezon 33 hafta kovaladığı şampiyonluk mücadelesinde Başakşehir'e mağlup olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililer Filip Novak'ın takımdan ayrılması ihtimaline karşılık olarak sol bek araştırmalarına hız verdi. Fırtına, Yunan sol bek Konstantinos Stafylidis ile ilgileniyor. Peki, Konstantinos Stafylidis kimdir, kaç yaşında ve kariyeri haberimizde yer alıyor.

Guelor Kanga ile transfer sezonunun ilk bombasını patlatmaya hazırlanan Trabzonspor'da ikinci hamle ise sol bek mevkisi için yapılacak. Novak'ın takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran yönetim, birçok isimle temaslara başlarken ön plana çıkan isim Hoffenheim'de forma giyen Yunan oyuncu Konstantinos Stafylidis oldu. Yunan oyuncu için Alman kulübü de kolaylık göstermeye hazır. Peki, Konstantinos Stafylidis kimdir, kaç yaşında ve kariyeri haberimizde yer alıyor.
 


Novak olmayabilir

Trabzonspor'un Konyaspor'a 3-1 önde iken 4-3 yenildiği maç sonrasında konuşan Filip Novak her ne kadar gelecek sezonlarda bu hatalarını yapmayacaklarının teminatını verse de henüz el sıkışılmadı. ve takımda kalma konusundaki kararı da değişebilir. Çekyalı oyuncunun yerine önemli bir ismi kadrosuna katmak isteyen bordo mavililerde 26 yaşındaki sol bek gündemin ilk sırasına oturdu. Fanatik'in haberine göre Karadeniz ekibi, anlaştığı Yunan futbolcuyu hazırda tutuyor. Kulübü Hoffenheim da bonservis konusunda zorluk çıkartmıyor.

Konstantinos Stafylidis

 

Konstantinos Stafylidis kimdir?

Bordo mavililerin transfer gündeminde bulunan Yunan futbolcu 2 Aralık 1983  tarihinde Selanik'te doğmuştur. 26 yaşındadır. Fubtola PAOK alt yapısında başlamıştır. 2012-2013 sezonunda 1.5 milyon euro bedelle Leverkusen'e transfer oalrak ilk yurt dışı deneyimini yaşamış ve aynı sezon PAOK'a kiralanmıştır. Daha sonra ise Fulham ile yine bir kiralık macerası yaşamıştır. Almanya'ya dönüşü ise 2.5 milyon euro karşılığımda Ausburg ile olmuştur. Yine İngiltere'ye giden deneyimli sol bek bu kez Stoke City forması giymiştir. Sezon başında Hoffenheim'e transfer olmuştur. Bu sezon 7 maça çıkıp 1 gol atmıştır. Sözleşmesi 2023 yılının haziran ayına kadar devam eden Konstantinos Stafylidis 1.78 cm boyundadır. Sol bek mevkisinin yanısıra ön libero pozisyonunda da oynamaktaıdr. Yunanistan Milli Takımı formasını da 31 kez terletmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.