Trabzonspor - Sparta Prag maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şifreli mi şifresiz mi?

Trabzonspor - Sparta Prag maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şifreli mi şifresiz mi?
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 2-2'nin rövanşında Sparta Prag ile karşılaşacak olan Trabzonspor bir zafere daha imza atmak istiyor. Taraftarının desteğini de arkasına alacak olan Fırtına, sahasında tur sevinci yaşamak amacında. Peki Trabzonspor - Sparta Prag maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şifreli mi şifresiz mi? İşte detaylar...

Çekya'da 2-0 geriye düştüğü mücadelede 2-2'lik beraberliği yakalayan ve UEFA Avrupa Ligi'nde playoff turu için büyük bir avantajı eline geçiren Trabzonspor yarın akşam evinde Sparta Prag'ı konuk edecek. İlk maçta rakibine diş geçirmekte zorlanan Fırtına bu kez taraftarı ile birlikte karşılaşmadan galip gelerek adını bir üst tura yazdırmak amacında. Karşılaşmanın biletleri günler öncesinde biterken yayın bilgileri merakla araştırılıyor. Trabzonspor - Sparta Prag maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Şifreli mi şifresiz mi? sorularının yanıtı haberimizde.

Trabzonspor - Sparta Prag UEFA Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Deplasmanda attığı iki golle turun kapısını aralayan Trabzonspor 0-0 ve 1-1'lik beraberliğin yanısıra alacağı her galibiyette de tur atlayacak. Karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve beIN SPORTS 1'den yayınlanacak.

Trabzonspor - Sparta Prag UEFA Avrupa Ligi maçı şifreli mi şifresiz mi?
beIN SPORTS 1'den izlenebilecek mücadele öncesinde birçok taraftarın aklında abone olan herkesin izleyebileceği düşüncesi vardı ancak spor extra paketi sahibi olmayan taraftarlar karşılaşmayı seyredemeyecek.

abdülkadir ömür

Son antrenman bugün
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında oynayacağı Sparta Prag maçı hazırlıkları devam etti. Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 12.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan ve Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun da izlediği antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi.
Bordo mavililer, bugün 18.00’de yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Alexander Sörloth yıllar sonra
Prag ekibi karşısında attığı golle tur kapısını aralayan Alexander Sörloth hem ilk maçında gol atmayı başardı hem de yıllar sonra Avrupa kupalarında adını skor tabelasına yazdırdı. Trabzonspor'un Norveçli santraforu Alexander Sorloth 6 sene sonra Avrupa kupalarında gol attı. Son olarak Rosenborg'un 11 Temmuz 2013'te Crusaders FC'yi 7-2 yendiği maçta fileleri havalandırmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.