Trabzonspor - Sparta Prag maçının yayın haklarını o web sitesi aldı!

Trabzonspor - Sparta Prag maçının yayın haklarını o web sitesi aldı!
Trabzonspor - Sparta Prag maçının canlı yayınlanacağı kanal belli olurken karşılaşmayı yurt dışından izlemek isteyen taraftarlar şifresiz yayın yapan kanalları araştırmaya başladı. Bir web sitesi de mücadelenin yayın haklarını satın aldı. İşte detaylar...

Ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Trabzonspor'un yarın Sparta Prag ile karşılaşacağı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının yayıncısı beIN SPORTS oldu. Kanalın spor extra pakedine sahip müşterileri karşılaşmayı saat 20:30'dan itibaren canlı olarak izleyebilecek. Ancak seyredemeyenler ise farklı kanal alternatiflerini denemeye başladı. Trabzonspor - Sparta Prag maçını canlı yayınlayan kanalların listesi belli oldu.

Çin'den yayın hakları alındı!
Yarın akşam saat 20:30'da başlayacak Trabzonspor - Sparta Prag maçının yayın hakları Çin'den satın alındı. Dünyanın en fazla nüfusuna sahip ülkesi olan Çin'de yayın yapan QQ SPORTS karşılaşmayı yayınlayacak. Sparta Prag'ın ezeli ralibi Slavia Prag'ın Çin ile yaptığı ortaklık sebebiyle bu karşılaşmaya yer verildiği düşünülüyor. Ayrıca Trabzonspor'un da Asya'da adının duyulması, oluşması muhtemel bir pazar olarak da değerlendiriliyor.

Yayın akışı
qq sports

Trabzonspor - Sparta Prag İDMAN TV canlı izle
Bordo mavililerin Çekya ekibi ile oynayacağı karşılaşma için ilk olarak akıllara Azerbaycan kanalı İDMAN TV geldi ancak yayın akışında malesef bu maç yok.Şimdiden uyarmakta fayda var. Planınızı İDMAN TV'ye göre yapmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.