Trabzonspor stoperini buldu! Daniel Carriço kimdir?

Trabzonspor stoperini buldu! Daniel Carriço kimdir?
Savunma hattına yapacağı takviye için yoğun bir çalışma gerçekleştiren Trabzonspor'un gündemine en son gelen isim Daniel Carriço oldu. Peki Daniel Carriço kimdir? Kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu ve Transfermarkt profili...

Ndiaye sonrasındaki hamlesi merakla beklenen ve özellikle defanstaki problemler sebebiyle en fazla merak dilen stoper transferinde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bordo mavililer pek çok oyuncu ile temasa geçerken gündemdeki son isim Daniel Carriço oldu. Portekizli futbolcunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması yönetimi harekete geçirdi. Daniel Carriço kimdir? Kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu ve Transfermarkt profili haberimizde.


Daniel Carriço kimdir?

4 Ağustos 1988 tarihinde Portekiz'in Cascais kentinde dünyaya gelen Daniel Carriço'nun tam adı Daniel Filipe Martins Carriço'dur. Futbola Sporting Lizbon'da başlayan 31 yaşındaki deneyimli oyuncu burada profesyonelliğe adım attı. Olhanense'ye kiralık verildi ve ilk yurt dışı kariyerini AEL Limassol ile yaşadı. Güney Kıbrıs'tan sonra Reading'e transfer olan Carriço, 2014-2015 sezonunda Sevilla tarafından 1.8 milyon euro bedelle satın alındı. Kariyerinde 3 UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu bulunuyor.  Boyu 1.80 olan Carrçio'nun kilosu 78'dir.
 

Daniel Carriço


Lizbon da talip

Yeni Akit'in haberine göre stoper arayışlarını sürdürenTrabzonspor aradığı ismi İspanya'da buldu. Bordo mavili ekip Sevilla'da top koşturan 31 yaşındaki Portekizli defans oyuncusu Daniel Carriço'ya teklifte bulundu. Öte yandan Carriço'ya Sporting Lizbon'un da talip olduğu belirtildi. Daniel Carriço'nun Sevilla ile Haziran 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Daniel Carriço

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.