Trabzonspor Sturridge'den sonra bir bomba daha patlatacak!

Trabzonspor Sturridge'den sonra bir bomba daha patlatacak!
Dünyaca ünlü golcü Daniel Sturridge ile imza aşamasında olan ve her an KAP bildirimi yapması beklenen Trabzonspor, Teknik Direktör Ünal Karaman'ın talebi doğrultusunda bir ismi daha listesine aldı.

Trabzonspor geçen sezondan bu yana eksikliği çekilen mevkiye takviye kararı aldı. Her ne kadar Sosa ile idare edilmeye çalışılsa da bir türlü istenen verimi sağlayamayan ön libero bölgesi için transfer yapacak olan bordo mavililer, sözleşmesi elinde bulunan bir oyuncuyu takibine aldı. Onazi'nin de dönmesinin şu an için zor olduğu takım için önemli bir adım atılmış olacak.

Acquah hamlesi
Karadeniz ekibinin geçtiğimiz sezonki performansını yakından takip ettiği Ganalı orta saha Afriyie Acquah için harekete geçtiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Empoli takımında forma giyen 27 yaşındaki yıldızın bonservisinin elinde olmasını avantaj olarak gören bordomavili takımın yöneticilerin, aynı bölge için görüşülen diğer futbolcularla birlikte Acquah'a da teklif yapacağı belirtildi. Trabzonspor'un oyuncuya imza parası olmaksızın yıllık makul bir ücretle sözleşme teklif etmesi bekleniyor. Geride kalan sezonda 28 maçta forma giyen Acquah iki kez de fileleri havalandırmayı başarmıştı. 1.79 boyundaki futbolcu, Gana Milli Takımı ile 33 maça çıktı ve 1 gol attı.

Afriyie Acquah kimdir?
5 Ocak 1992 tarihinde Gana'nın Sunyani şehrinde dünyaya gelen Acquah, futbola DC United'da başladı ve Palermo tarafından keşfedildi. Bonservisi alındıktan sonra Parma'ya kiralandı. Almanya'nın önemli kulüplerinden Hoffenheim bonservisini 2.5 milyon euroya aldı. Sampdoria'da geçidiği kiralık sezonun ardından Torino 3.1 milyon euro ödedi. Empoli'nin de 1 milyon euroya aldığı bonservis sonrasında sezon sonu sözleşmesi uzatılmadı ve serbest kaldı. Gana Milli Takımı formasını 33 kez giyip 1 gol attı. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.