Trabzonspor taraftarı isyanda: Herkes gitti, Bruno Petkovic nerede?

Trabzonspor taraftarı isyanda: Herkes gitti, Bruno Petkovic nerede?
 DAMGA Editörü
Galatasaray'dan aldığı mağlubiyet sonrasında Rizespor karşısına da istediği transferleri yapmadan çıkacak olan Trabzonspor'da taraftar adeta kazan kaldırdı. Hedefte yönetim var.

26 Mart'ta başkanlık koltuğuna oturan Başkan Ertuğrul Doğan ile ilk kez bir sezon başlangıcı geçiren Trabzonspor'un transferde kadrosuna katacağı isimler merak konusuydu. Deneyimli teknik adam Nenad Bjelica'nın taleplerine sadık kalarak çalışmalarını bu yönde sürdüren yönetim özellikle gol yollarında önemli bir adım atarak yaşanan problemi ortadan kaldırmayı hedefliyordu. Hırvat çalıştırıcının ilk günden bu yana istediği isim Bruno Petkovic'ti. Yaz tescil döneminin başlamasıyla temaslar sıklaştı ancak şu ana kadar süreç resmiyete taşınamadı. Taraftar is forvet başta olmak üzere ana eksiklerin giderilmemesine tepki gösteriyor.

Başka bir isim neredeyse yok

Trabzonspor'un yeni sezonda gol katkısı vermesi için kadrosuna katabilmek adına istediği Bruno Petkovic için Maxi Gomez'in gitmesi bekleniyordu. Urugaylı oyuncu Cadiz'e kiralandı fakat 28 yaşındaki golcü konusunda beklenen ilerleme kaydedilemedi. Bjelica'nın en çok istediği iki isimden biri olan ve Orsic sonrası imza atmasına kesin gözle bakılan milli oyuncunun gelmesi konusunda sıkıntılar bitmiyor.

Sürekli erteleme

Dinamo Zagreb bu sezon oynayacağı eleme maçları nedeniyle oyuncularına talip olan kulüplere söz konusu karşılaşmaların oynanacağı tarihleri göstererek kararlarını sonra vereceklerini söylemişti. Trabzonspor da bu ekipler arasında yer alıyordu. Ancak son haber moral bozdu.

Mendy ve Makouta da olmadı

Forvet kadar önemli görülen mevkilerden biri de orta saha. Batista Mendy ve Gaius Makouta ile ilgilenen yönetim, oyuncuların kulüplerini ikna edebilme konusunda henüz başarıya ulaşmış değil. Yeni transferlerini yetiştirmesine rağmen yarın oynatamayacak olan Karadeniz ekibinde farklı isimlerle de görüşmeler başladı. Fakat yine süreç olumlu sonuçlanmayacak gibi gözüküyor.

Conde'ye talip çıktı

Fırtına'nın istediği yıldız adaylarından biri olan Cheick Conde için de yeni bir talip çıktı. 23 yaşındaki oyuncuya Fransa Ligue 1 ekiplerinden FC Metz talip oldu. Gineli genç futbolcunun kariyerini Fransa'da sürdürmek istemesi halinde yine bir hüsran daha yaşanacak.

Yönetime tepki var

Trabzonspor'da yönetim kurulu her ne kadar mali açıdan sponsorluk için önemli adımlar atsa da sahaya yansıyabilecek hamleleri atma konusunda taraftarını memnun etme konusunda sorun yaşıyor. Özellikle de santrfor.

Petkovic nerede?

Sosyal medyada etkilet açan Trabzonspor taraftarları, Bruno Petkoivc'in gelmemesini eleştiren mesajlar gönderiyor. Fenerbahçe'ye imza atan Livakovic'in yanı sıra Ivanusec ve Sutalo'nun takımdan ayrılmasına rağmen yıdlız oyuncunun neden gelmediği konusunda tepki gösteren binlerce kişi bir an önce gerekli hamlelerin yapılmasını bekliyor. Sosyal medyada da yönetime tepki etiketleri açılıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.