Trabzonspor taraftarı kazan kaldırdı! Thomas Menuier için büyük tepki var

Trabzonspor taraftarı kazan kaldırdı! Thomas Menuier için büyük tepki var
 DAMGA Editörü
Transfer döneminin bitmesine birkaç gün kala halen kadrosunu güçlendiremeyen Trabzonspor’da gündeme gelen birçok oyuncu ile yapılan temaslar sonuç vermedi. Listeye eklenen son isim Thomas Menuier oldu ancak yaşadıkları sakatlıklar tepkileri getirdi.

Transfer döneminin bitmesine birkaç gün kala halen kadrosunu güçlendiremeyen Trabzonspor’da gündeme gelen birçok oyuncu ile yapılan temaslar sonuç vermedi. Listeye eklenen son isim Thomas Menuier oldu ancak Belçikalı futbolcunun sakatlık geçmişi taraftarı endişelendiriyor. Sosyal medyada çok sayıda mesaj atılarak bu hamlenin yapılmaması istendi

Trabzonspor kış tescil dönemini neredeyse boş geçirdi. Kourbelis, Teklic, Bakasetas, Larsen ve Abdülkadir ile yollarını ayıran bordo mavililer henüz kadrosuna takviye yapmadı. Taraftarların alınan sonuçlar sonrasında isyan bayrağı çektiği yönetim ise dört koldan futbolcu bulabilmek adına görüşmelerini sürdürüyor. Geçen aydan bu yana temas kurulan pek çok oyuncu ya ret yanıtı verdi ya da başka takımı tercih ederek seçimini başka yerden yana kullandı. Son günlerde ise gündeme Borussia Dortmund’un sağ beki Thomas Menuier geldi. Belçikalı yıldızın sakatlık geçmişi taraftarı oldukça korkutuyor.

borussia-dortmund-v-sport-club-freiburg-bundesliga-scaled.webp
Thomas Menuier

Sakat oyuncu merkezi

Başkan Erturğul Doğan’ın asbaşkan olarak görev yaptığı Ahmet Ağaoğlu döneminden bu yana sakatlık sorunlarıyla boğuşan ve şampiyonluk sezonu dahi önemli kayıplar veren Trabzonspor’da Daniel Sturridge, Benik Afobe, Stiven Plaza ve Fode Koita gibi oyunculardan sınırlı katkı alındı veya alınamadı. Harcanan milyonlarca euronun karşılığı ise tam bir hayal kırıklığı oldu. Aynı furya bu sezon da devam etti. Dinamo Zagreb sonrasında dikiş tutturamayan ve geçen sene Bundesliga II’de bir süre futbol oynayan Benkovic 1.6 milyon euro bedel ile kadroya dahil edildi. La Liga’da önemli sayıda maç kaçıran Joaquin Fernandez’e 3.3 milyon euro civarında para ödenmesi taahhüt edildi. Uzun süredir sakat olan Pepe, Afrika Kupası’nın da oynanacağı sezon sadece tek bir sene için 3.35 milyon karşılığında takıma katıldı.

Şimdi de Thomas Meunier

Transfer sürecinin tamamlanmasına kısa bir zaman ve yönetim özellikle sağ bek ile orta sahaya takviye konusunda temaslarını hızlandırdı. Ancak gündemdeki oyuncunun Thomas Meunier olması, taraftarı kızdırdı. Güncel brüt maaşı 7 milyon euro civarında bulunan Belçikalı futbolcunun yaz aylarında kontratının bitecek olması nedeniyle ücretsiz çıkışı konusunda görüşülüyor. Bu da yüksek bir kontratın beraberinde gelmesi anlamını taşıyor. Taraftar da bu aşamada devreye girdi. Bordo mavililere gönül veren çok sayıda kişi, yönetimi topa tutarak 32 yaşındaki oyuncunun alınmamasını ve gerekirse alt yapıdan A takıma ekeme yapılması gerektiğini söyledi.

borussia-dortmund-v-bayer-04-leverkusen-bundesliga-scaled.jpg
Thomas Meunier

Kariyeri başarılarla dolu ama…

Trabzonspor’un görüşmelerinde önemli yol kat ettiği Thomas Meunier, kariyerinde önemli takımların formalarını giydi. Belçika’da Club Brugge, Fransa’da PSG ve Almanya’da Borussia Dortmund ile çok sayıda kupa kazandı. 417 karşılaşmada 36 gol atıp 52 de asist yaptı. Kişisel müzesinde 3 Ligue 1, 3 Fransa Kupası, 3 Fransa Süper Kupası, 3 Fransa Lig Kupası, 1 Belçika ligi, Belçika Kupası ve 1 Almanya Kupası bulunuyor. Ancak özellikle son 3 sezonda toplam 10 ay sahalardan uzak kaldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.