Trabzonspor taraftarından Anastasios Bakasetas'a destek

Trabzonspor taraftarından Anastasios Bakasetas'a destek
Süper Lig'de zirve yarışını en önde götüren Trabzonspor son dört maçında 6 puan kaybetti. Dün akşam Giresunspor karşısında 3 puana çok yaklaşan bordo mavililerde Anastasos Bakasetas tekrarlanan penaltıyla birlikte Okan Kocuk'u geçemeyince 1 puanla yetinilmek zorunda kalındı. Karşılaşma sonrasında Yunan futbolcuya destek vardı.

Bu sezon gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Anastasios Bakasetas sakatlığı sebebiyle bir süre formasından uzak kalmıştı. Geri dönüşü biraz çalkantılı olan Yunan yıldız tam kendini bulmuşken Giresunspor karşısında kaçırdığı iki penaltıyla takımına 3 puanı getiremedi. Okan Kocuk'un yaptığı kurtarışla birlikte büyük üzüntü yaşadı ve gözleri dolu şekilde soyunma odasının yolunu tuttu. Taraftar ise kendisine sevgi gösterisinde bulundu.



Sosyal medyada destek

Bugüne kadar Trabzonspor'da gösterdiği performansın yanı sıra karakteri ve kişiliği ile de ön plana çıkan Bakasetas için sosyal medyada çok sayıda taraftar destek mesajı attı. Şampiyonluk yolunda en önemli isimlerden biri olduğu yönünde görüş bildiren bordo mavililer, Alanyaspor'da attığı golün borcunu şampiyonluk kupasını kaldırarak telafi etmesi gerektiği ve her şartta yanında olunduğunun hissettirilmesini ifade ettiler. Bakasetas'a takım arkadaşları, teknik heyet ve yönetim de moral verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.