Trabzonspor taraftarının 3 milyonluk Alexander Sörloth çılgınlığı!

Trabzonspor taraftarının 3 milyonluk Alexander Sörloth çılgınlığı!
Transfer döneminde Trabzonspor taraftarını en çok heyecanlandıran isim şüphesiz Alexander Sörloth. Bordo mavili kulübün tarihinde en çok bonservis bedeli ödenen oyuncu olarak RB Leipzig'in yolunu tutan Norveçli oyuncu için süren girişimlerin sürdüğü sırada sosyal medyada önemli bir atak geldi. Karadeniz temsilcisine gönül verenler golcü oyuncunun sosyal medya hesabını mesaj yağmuruna tuttu.

Gervinho ve Bruno Peres transferini bitiren, Hamsik için de önemli bir yol kat eden Trabzonspor'da sıra geldi Alexander Sörloth'a. Geride kalan sezonun başında RB Leipzig'e transfer olan Norveçli golcünün yeniden takıma kazandırılması için başlayan çalışmalara taraftar da dahil oldu. Bir süredir yıldız forvetin sosyal medya hesaplarını ablukaya alan bordo mavililer 3 milyonluk yeni bir hedefle harekata başladı.


3 milyon yorum

Twitter hesabından organize olan Trabzonspor taraftarları grup sayfalarından ve bireysel profillerden Alexander Sörloth'un hesabına mesaj yağmurunda bulunuyor. Norveçli futbolcunun normal şartlar altında bin ila 2 bin yorum alan fotoğraflarının aksine son iki paylaşımına 700 bin civarı mesaj yazıldı. Bu hedefe ulaşılması için de sürekli çağrılarda bulunuluyor.
 

alexander sörloth instagram

 

alexander sörloth instagram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.