Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın istediği oyuncu için devrede!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın istediği oyuncu için devrede!
Spor Toto Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Beşiktaş, gözünü transfere çevirdi. Kemik kadroyu korumak amacında olan siyah beyazlılar, yapacağı nokta atışı transferlerle birlikte yeni sezona da iddialı girmek istiyor. Defans hattına takviye yapmaya hazırlanan Kartal'a, Trabzonspor ve Hatayspor rakip oldu. İşte detaylar...

Yeni sezonda Süper Lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, “Gelecek sezon için takımın yüzde 70’i hazır. Eksik yerleri de en kısa sürede tamamlayacağız” demişti. İşte bu doğrultudaSüper Lig'i şampiyon tamamlayan Beşiktaş, kadrosunda büyük ölçüde değişime gitmeyecek. Teknik direktör Sergen Yalçın, takımın iskeletini korumak isterken, stoper, bek, kanat ve forvet bölgelerine nokta atışı transferler yapmanın peşinde.

papa alioune ndiaye

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Ukrayna 1. Lig ekiplerinden Vorskla'nın formasını giyen Ndiaye'yi gündemine almıştı. Fransız basınına yansıyan haberlere göre bu transferde Trabzonspor ve Hatayspor, Beşiktaş'a rakip oldu.

Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan 23 yaşındaki stoper, bu sezon 23 karşılaşmada forma giydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.