Trabzonspor transfer haberleri - 24 Eylül: Erik Sviatchenko, Fousseni Diabate, Vitor Hugo ve Berat Özdemir

Trabzonspor transfer haberleri - 24 Eylül: Erik Sviatchenko, Fousseni Diabate, Vitor Hugo ve Berat Özdemir
Son dakika Trabzonspor transfer haberleri merakla takip ediliyor. Sezona kötü bir başlangıç yapan ve çok sayıda eksiği bulunan Trabzonspor'da transferler dört gözle bekleniyor. Takımın yukarı sıralara tırmanabilmesi adına hamlelerini gerçekleştirmek için çalışan yönetim Erik Sviatchenko, Fousseni Diabate, Vitor Hugo ve Berat Özdemir için görüşmelerini sıklaştırdı. Bordo mavililerin transfer dosyası haberimizde.

Alexander Sörloth'un satışı sonrasında gerçekleştireceği transferler daha da meraklı bir şekilde beklenen Trabzonspor'da birçok isim gündeme geliyor. Bordo mavililer belirlediği isimler üzerinden temaslarını sıklaştırırken kadrosunu güçlendirmek için daha da fazla efor sarfk ediyor. Stoper mevkisi için futbolcu göndermekte kararlı olan yönetim, Guilherme ve Plaza'nın da kiralık sözleşmelerini feshedecek gibi görünüyor. Gündemdeki isimlerle birlikte yapılacak hamleler resmileşirse Fırtına önemli isimleri kadrosuna katmış olacak. İşte son dakika Trabzonspor transfer haberleri...

Fousseni Diabate: Ülkemizde daha önce Demir Grup Sivasspor forması giyen Afrikalı futbolcu ile prensipte anlaşma sağlandı. KAP bildiriminin kısa sürede yapılması beklenen Diabate'nin de birkaç gün içerisinde Trabzon'a geleceği öğrenildi. Geçen sezonu Amiens'te geçiren Malili hücum oyuncusu için Plaza'nın kiralık kontratının da feshi gündemde. Trabzonspor Diabate'yi bonservisi ile transfer edecek.

Fousseini Diabate

Berat Özdemir: Gençlerbirliği alt yapısında yetişen ve burada profesyonel olan Berat Özdemir için daha önce Fenerbahçe'ye gideceği yönünde söylentiler vardı ancak genç oyuncu takımında kaldı. Trabzonspor'un ilgilendiği Berat ile ilgili satın alma opsiyonlu kiralama yöntemi devreye sokulabilir. Çünkü Ankara temsilcisi kendisinden yüksek bir bonservis bekliyor. 

berat özdemir

Erik Sviatchenko: Daha önce menajeri Allan Bak Jensen'in de aldığı teklifi doğruladığı Erik Sviatchenko için kulübü inadını hala kırmış değil. Sebebi ise Şampiyonlar Ligi'ndek devam ettikleri serüven. Tur şansını ikinci maça taşıyan Danimarka ekibi, işini sağlama almak ve kaptanından bu mücadelede de faydalanmak istiyor. Trabzonspor ise kısa sürede kendisini şehre getirmek amacında. Pazarlıklar sürüyor.

erik sviatchenko

Vitor Hugo: Fanatik'in haberine göre haftalardır bu transferi bitirmek için yoğun uğraş veren Bordo-Mavililer, hem oyuncuyu hem de kulübü Palmeiras’ı ikna etti. Taraflar prensipte el sıkıştı. Artık işin resmiyet boyutu kaldı. Hafta sonuna kadar Trabzonspor’un KAP açıklamasını yapması ve oyuncuyu şehre getirmesi bekleniyor. Daha önce Beşiktaş’ın çok isteyip alamadığı 29 yaşındaki solak stoper, geçen sezon 5.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Fiorentina’dan Palmeiras’a gitmişti. Kulübüyle 2024’e kadar sözleşmesi bulunan Vitor Hugo, tapusuyla alınacak. Trabzonspor’un uzun vadeli bir ödeme planıyla toplamda 4 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Karadeniz ekibi, bu rakamı taksitler halinde Brezilyalılara verecek.

vitor hugo

Guilherme: Trabzonspor’daki yıllık ücreti 1.1 milyon Euro olan, hem maaşı hem de yabancı kontenjanı nedeniyle gönderilmek istenen Guilherme, Göztepe ile henüz uzlaşabilmiş değil. İki kulüp arasında transferde sorun yok fakat Guilherme, senelik 1 milyon Euro’luk maaş talebinin altına inmiyor. Göztepe, Sambacı’nın menaceriyle görüşürken, uzlaşmaya çalışıyor.

guilherme trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.