Trabzonspor transfer haberleri - 27 Mart Cumartesi | Abdullah Avcı 4 ismi belirledi

Trabzonspor transfer haberleri - 27 Mart Cumartesi | Abdullah Avcı 4 ismi belirledi
Ocak ayında ikisi Süper Lig'de oynayan Bakasetas ve Berat'ın yanısıra Almanya'da forma giyen Yunus Mallı'yı kadrosuna katan Trabzonspor sezon sonunda aynı politika ile yoluna devam edecek. Bordo mavililerde Abdullah Avcı yine tanıdık isimlere yönelecek. Raporunu hazırlayan deneyimli çalıştırıcı 4 futbolcunun adını yönetime verdi. 27 Mart Cumartesi Trabzonspor transfer haberleri ile karşınızdayız.

Daha önceki sezonlarda sürekli transferlerin yetişememesinden şikayetçi olunduğu Trabzonspor'da artık ezber bozuluyor. Bordo mavililerde ocak ayıp oerasyonundan memnun kalınan Abdullah Avcı yeniden dümende ve istediği futbolcular doğrultusunda girişimler başladı. Deneyimli çalıştırıcı Süper Lig'de forma giyen Fode Koita, Salih Uçan ve Emre Taşdemir'in adını yönetime bildirdi. Ayrıca Bursaspor'dan Le Havre'ye transfer olan ve milli takımın da sol bek rotasyonunda yer alıp Hollanda karşısındaki performansıyla alkış alan Umut Meraş da listede. 27 Mart Cumartesi Trabzonspor transfer haberleri ile karşınızdayız.


Sözleşmesi bitiyor!

Fotomaç'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre Sezon başında ve ocak ayındaki transfer döneminde adı Trabzonspor ile anılsa da kulübünün yüksek bonservis istemesi sebebiyle anlaşama sağlanamamıştı. Gineli oyuncu ilk defa bu kadar bordo mavili formaya yakın. Sözleşmesinin sona ermesine kısa süre kala istediği kulüple görüşme imkanı olan golcü oyuncu ile temasa geçildi. Büyük ölçüde anlaşma sağlandı ve imzaların atılması bekleniyor. Teknik heyet, izleme komitesi ve yönetim sadece daha iyi bir forvet bulma konusunda araştırmalarını sürdürüyor.

fode koita
 


Talipleri var

Fenerbahçe sonrasındaki Roma ve Sion maceralarında istediğini bulamayan Salih Uçan, Alanyaspor ile adeta yeniden doğmuş ve takımının bu noktaya gelmesinde en büyük paylardan birine sahip olmuştu. Potansiyelli olması, ligi bilmesi, Bakasetas ile uyumu ve ilerleyen yıllarda önemli bir gelir getirecek paraya satılma ihtimali Salih'i öne çıkarıyor. Ancak Beşiktaş ve özellikle Galatasaray'ın ilgisi de mevcut. Fatih Terim kendisini çok istiyor. Fırtına'nın en büyük kozu Yunan oyuncu olacak.

salih uçan


 

Galatasaray'dan ayrılabilir

Bursaspor'da kadro dışı kaldıktan sonra Galatasaray'a transfer olan Emre Taşdemir de Trabzonspor'un listesinde. Bu sezon kısıtlı bir süre alan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek sol bek oyuncusu için çözüm yolları araştırılıyor. Marlon'un durumuna göre yeni rota belirleyecek olan bordo mavililerin kurmaylarının listesinde bir isim daha var.

emre taşdemir
 


Umut Meraş da listede

Bursaspor'un Türk futboluna sunduğu değerlerden biri olan Umut Meraş, Fransa'da Le Havre forması giyiyor ve gelcek sezon sonunda sözleşmesi var. Opsiyon maddesi bulunan kontratına rağmen sol bek hamlesi için Umut'u listesine yazan Trabzonspor, Fransız temsilcisine çok yüksek bir bonservis bedeli ödemeyen transferi tamamlamak amacında. 25 yaşındaki oyuncu şu anda milli takımın da sol beki. 

umut meraş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.