Trabzonspor transfer haberleri | 30 Mayıs Cumartesi

Trabzonspor transfer haberleri | 30 Mayıs Cumartesi
Şampiyonluk için hazırlıklarını yüksek motivasyon ve tempo ile sürdüren Trabzonspor'da transfer de hız kesmiyor. Bordo maivliler gündemindeki isimler için girişimlerini devam ettirirken bazı oyuncular da Avrupa kulüpleri tarafından isteniyor. İşte yerel ve ulusal basından derlenen 30 Mayıs Cumartesi Trabzonspor transfer haberleri

Süper Lig'in lideri Trabzonspor haziran ve temmuz ayında oynanacak maçlarla iki kulvarda da şampiyonluk hedefine ulaşmak için çalışmalarına devam ediyor. Koronavirüs sürecinde lige en hazır takım görüntüsü veren bordo mavililerde transfer çalışmaları da büyük titizlikle sürüyor. Rezerv ligle birlikte daha fazla oyuncu izleyen Fırtına'da her şey gelecek adına planlanıyor. 30 Mayıs Cumartesi Trabzonspor transfer haberleri sayfamızda yer alıyor.

Bonservisi şoke etti!
Gürcü teknik adam Şota Arveladze'nin yeni Nwakaeme olarak Trabzonspor'a önerdiği Jaloliddin Masharpiov için kulübünün istediği bonservis yönetimi şoke etti. Pakhtakor, Karadeniz temsilcisinden 6 milyon euro talep etti. Bu gelişme üzerine transfer süreci başlamadan sona erdi. O bölgeye farklı isimler üzerine odaklanılacak.

Edgar Ie'ye talipler var
Trabzonspor'un Yusuf Yazıcı transferinde kadrosuna kattığı ve bonservis haklarını eline aldığı Edgar Ie için Feyenoord'dan sonra Olympiakos da devreye girdi. Hollanda ekibinin mali durumdan dolayı kiralamak istediği Portekizli futbolcu için Yunan ekibine 4-5 milyon eurodan pazarlık kapısının açılması bekleniyor.

Cenk Özkaçar savaşı
İlerleyen yıllarda iddialı bir kadro kurmanın yanısıra geleceğe dair yatırımlar da yapmak isteyen Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi Altay'ın stoperi Cenk Özkaçar'ı da yakın markaja aldı. Galatasray'ın da istediği genç futbolcu için elini sıkı tutması gereken yönetimin kısa sürede işi bitirmesi bekleniyor.

Mendy zor
Obi Mikel'in takımdan ayrılması sonrasında yerine iyi bir isim arayan Trabzonspor'un adresi yine Premier Lig olmuştu. Leicester City ile sözleşmesini yenilemeyecek olan Fransız futbolcu Nampalys Mendy ile görüşmelere başladı. Ancak hem oyuncunun teklifi ağırdan alması hem de Avrupa'daki birçok kulübünden gelen önerileri dinlemek adına zaman istemesi geri adım attırdı.

PAOK uçtu!
Sağ kanat arayışlarını sürdüren bordo mavililerde gündeme gelen isimlerden biri de PAOK forması giyen Limnios'tu. Yönetimin takibe aldığı futbolcu için 20 milyon euroluk istek herşeyin başlamadan bitmesine neden oldu.

Beş isim için yeni sözleşme
Sözleşmesi bitecek olan oyuncular ile görüşmeler olumlu yönde devam ediyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nın Trabzon'a gelmesiyle hız kazanan trafikte ilk olarak kaptan Jose Sosa'ya yapılan teklifin bonuslarla 2.2 milyon euro seviyesine yükseltildiği haberleri gelmişti. Filip Novak, Joao Pereira ve Hosseini'nin menajerlerine de yeni teklifler iletilecek. Dört oyuncunun da takımda tutulması planlanıyor. Ndiaye için ise Stoke City'nin tutumuna göre hareket edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.