Trabzonspor transfer haberleri | 31 Mayıs Pazar

Trabzonspor transfer haberleri | 31 Mayıs Pazar
Süper Lig'in lideri Trabzonspor, şampiyonluk mücadelesi için hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavililer dün iç ve dış transferde hareketli bir gün geçirdi. Dünden bugüne yansıyanlar ve manşetlerde yer alan 31 Mayıs Pazar Trabzonspor transfer haberleri turu başlıyor...

Kalan 8 haftada iki kulvarda da şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor'un Trabzon'daki hazırlıkları devam ederken futbolcular koronavirüs sürecinde oluşan arayı en iyi şekilde değerlendirmeyi sürdürüyor. Özellikle sakatlıkları bulunan isimlerin yanısıra tüm sezonun yükünü sırtlanan isimlerden Nwakaeme'nin dinlenme imkanı bulması adeta yeni transfer etkisi yarattı.  Bunun yanısıra bordo mavililerde dün üç isimle kontrat imzalandı. Ayrıca dış transferde de gelişmeler yaşandı. Bunun yanısıra Avrupa'da da bordo mavililerle ilgili gelişmeler yaşanıyor. Hatta Asya'da da. İşte 31 Mayıs Pazar Trabzonspor transfer haberleri...
 


Jaloliddin Masharipov gemileri yaktı!

Karadeniz temsilcisinin eski teknik direktörü Şota Arveladze'nin Nwakaeme'den sorna önerdiği ikinci futbolcu olan Jaloliddin Masharipov için kulübünün 6 milyon eurodan kapıyı açtığı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düşmüştü. Özbekistan liginde forma giyen 26 yaşındaki futbolcu adına yapılacak bu bedeli çok bulan bordo mavililerin masadan kalktığı öne sürülmüştü. Özbek futbolcu ise kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor. Kendisini Trabzonspor'da gösterebileceğine inanan Asyalı yıldız, ligin de en değerli ismi konumunda.

Jaloliddin Masharipov


Balıkesirspor'dan üçüncü fubtolcu

Bilindiği üzere Trabzonspor transfer sezonunu Balıkesirspor'dan Rahmi Anıl Başaran'ı kadrosuna katarak açmıştı. Ayrıca aynı takımda kiralık olarak forma giyen Aly Malle için de kırmızı beyazlılarla prensip anlaşnasına varmıştı. Şimdi ise üçüncü futbolcu gündemde. Fırtına, Serdar Güncü için de girişimlere başladı. Yönetim, yinne cüzi miktarların yanısıra bonuslar önermeyi ve bu transferi de sona erdirmeyi planlıyor.

guelor kanga


Kanga Prag'da kalmayacak

Devre arasından bu yana bitmeyen Kanga aşkı da yaz boyunca konuşulacak gibi. Gabonlu yıldız kulübü Sparta Prag'ın yeni sözleşme teklifini bir kez daha reddetti.  Trabzonspor'un yanısıra Beşiktaş'ın da ilgilendiği futbolcu için Karadeniz tensilcisi Şampiyonlar Ligi kozu ve düzenli ödeme planlarını menajerine sunacak Bu transferde de şifaen söz alındı. Tamamlanması için koronavirüs sürecinin bitmesi bekleniyor. Pürüzlerin giderilmesi halinde Kanga da bordo mavili formayı giyebilir.

nicolai jorgensen


Edgar Ié'ye karşılık Jorgensen

Trabzonspor ile Feyenoord arasında süren pazarlıklarda Edgar Ié için yeni bir teklif yapıldı. Rotterdam tesmcilsi Portekizli savunmacı karşılığında Nicolai Jörgensen'i önerdi. Bu sezon 19 maç kaçıran Danimarkalı futbolcuya pek sıcak bakılmıyor. Ié'den bonservis bekleyen yönetim Olympiakos'un teklifini gündeme alabilir.Jorgensen bu sezon Eredivisie'de 13 maça çıkıp 5 gol attı ve 2 asist yaptı.

joao pereira trabzonspor


İç transferde imzalar tamam

Sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan beş futbolcudan üçü dün imza attı. Trabzonspor'un Portekizli sağ beki Joao Pereira yıllık ücretinin yarısına bir yıl daha kontratını uzattı. Majid Hosseini ve Bilal Başacıkoğlu için ise opsiyon maddesi kullanıldı. Sosa ve Novak ile görüşmeler sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.