Trabzonspor transfer haberleri ile çalkalanıyor! Karaman'ın 4 yıldızı

Trabzonspor transfer haberleri ile çalkalanıyor! Karaman'ın 4 yıldızı
Gelecek sezon Avrupa'da mücadele edecek olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da başladı. Bordo mavililer Ünal Karaman'ın raporu doğrultusunda 4 isme yöneldi.

Yarın akşam Beşiktaş ile kritik bir maça çıkacak olan ve üçüncü sıra için umudunu son haftaya taşımak isteyen Trabzonspor'da gelecek sezonun planlamalarına devam ediliyor. İzleme komitesinin belirlediği isimlerin yanısıra Süper Lig'i de yalından tanıyan futbolcuları kadrosuna katmak amacında olan yönetimin 6 oyuncuyu renklerine bağlaması bekleniyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu da bu doğrultuda yaptığı açıklamada transferlerin yanısıra gençlerin de alttan gelerek takıma katkı sağlayacağını belirtmişti.

4 isim belrlendi
Trabzonspor önümüzdeki sezon muhafaza etmeye çalışacağı kadrosunda göndereceği oyuncuların yerlerini iyi futbolcularla doldurmayuı planlıyor. Kendini Süper Lig'de kanıtlamış 4 yabancı futbolcunun peşine düşen yönetim düşük bonservis ve kiralama  yöntemleri ile kadrosunu güçlendirecek. Bu isimler Awaziem, Elvis Manu, Tiago Pinto ve Sehic.

Chidozie Awaziem: Devre arasında kalkmayan transfer yasağı sebebi ile imza attırılamayan Nijeryalı futbolcu Rize'deki performnasıyla dikkat çekti. Zargo Toure'nin düşük bedelli bir futbolcu olması nedeniyle Senegalliyi göndermeyi planlayan yönetim Awaziem için Porto ile görüşecek. İlk olarak kiralama üzerinde bir görüşme sağlanacak.

Tiago Pinto: Osmanlıspor ve Ankaragücü ile kaliteisni kanıtlayan ve yıllardır Türkiye'de forma giyen Pinto için çok büyük bir umut doğdu. Portekizli geçtiğimiz günlerde kontratını feshederek kulüpten ayrıldı. Sözleşmesi sona erecek Ibanez ile uzatmama kararı alan yönetim tecrübeli oyuncu ile görüşecek.

Elvis Manu: Hollandalı futbolcu Gençlerbirliği'ndeki çıkışını Akhisar'da da sürdürdü. Sezon sonu lige veda edecek olan Ege temsilcisi ile bugüne kadar arasındaki transfer konusundaki görüşmelerde olumlu hava yakalayan Trabzonspor Manu için Akhisar'ın kapısını çalacak. Sözleşmesinin bitmesine uzun bir süre olan Manu'ya fazla para ödemek istemeyen bordo mavililer kolaylık isteyecek. Manu da geçen gün yaptığımız açıklamada Trabzonspor'da forma giyebileceğini açıkladı.

Ibrahim Sehic: Bosna Hersekli kaleci ile tıpkı Awaziem gibi devre arasında görüşen ancak yasak sebebiyle alamayan Fırtına sezon sonunda harekete geçecek. Küme düşme hattında bulunan kulübünden ayrılması muhtemel olan tecrübeli kaleci hem Uğurcan hem de Arda'ya tecrübesiyle de katkıda bulunacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.