Trabzonspor tüm liglerde zirvede

Trabzonspor tüm liglerde zirvede
Dün Süper Lig'de Sivasspor'u yenerek liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor'da şampiyonluk sesleri daha yüksek çıkmaya başlarken bordo mavililer alt yaş kategorilerinde de zirveye oynuyor.

Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi geldikten sonra gösterdiği çıkışla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan ve bu başarıdaki en önemli isimlerden biri olan Ünal Karaman'la yollarını ayırmasına rağmen aynı çizgide yürüyen Trabzonspor şampiyonluğa kilitlendi. Sivasspor karşısında alınan son galibiyetle maç eksiğine rağmen zirvede yer alınması Fırtına'yı şampiyonluk havasına soktu. Ancak bordo mavililer bununla da yetinmedi. Alt yaş kategorilerinde de zirve mücadelesi veriliyor.

Galatasaray ile kapışıyor
Elit U19 Ligi'nde bir maç eksiği bulunan Trabzonspor, 48 puanlı Galatasaray ile başa baş bir mücadele içinde. Bordo mavililerin ise 45 puanı var.



Beşiktaş'ın önünde
Elit U17 Ligi'nde 21 haftası geride kalan sezonun şu anki lideri Trabzonspor. Beşiktaş'ın 2 puan önünde 46 puanı bulunan bordo mavililer şampiyonluk için mücadelesini sürdürüyor.


Sivas'a 10 puan fark
3 devreli oynanan Elit U16 Ligi'nde de lider konumda bulunan Fırtına, iki maçı eksik Demir Grup Sivasspor'un 10 puan önünde.



Yine Sivas'ın önünde
Elit U15 Ligi'nde de yine iki maçı eksik olan Sivasspor'un 7 puan önünde yer alan Trabzonspor, liderlik mücadelesini sürdürüyor. Bordo mavililer 41 puanla zirvede.



14 yaşta ikinci
Elit U14 Ligi'nde iki maçı eksik olan Sivasspor'un 1 puan gerisinde 42 puanı bulunan Trabzonspor ikinci sırada yer alıyor. Bordo mavililer bu kategoride de zirve mücadelesinin içerisinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.