Trabzonspor'un Afrikalıları Beşiktaş'ı vuracak

Trabzonspor'un Afrikalıları Beşiktaş'ı vuracak
Pazar günü Beşiktaş ile Vodafone Park'ta karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman 4 Afrikalı futbolcusuna güveniyor.

Topladığı 25 puanla zirveye doğru adım adım ilerleyen ve son 3 maçında sadece bir gol yiyen Trabzonspor'da gözler Beşiktaş derbisine çevrildi. Teknik Direktör Ünal Karaman ile hazırlıklarına devam eden bordo mavililerde hafta sonu Afrikalı oyuncuların performansı büyük önem taşıyor.

Caleb Ekuban: Yedekten girdikten sonra önemli bir katkı sağlayan Ganalı oyuncu, karşılaşmanın seyrine göre sahaya sürülecek. Ekuban Galatasaray, Kayserispor ve Konyaspor'a karşı fileleri havalandırmıştı.

Tony Nwakaeme: Derbi performanslarıyla bu sezon dikkat çeken Nijeryalı futbolcu Beşiktaş karşısında da önemli bir koz. Daha önce Hapoel Beer Sheva formasıyla siyah beyazlılara gol atma başarısı gösteren 30 yaşındaki futbolcu bu başarısını Trabzonspor ile de gerçekleştirmek istiyor.

Ogenyi Onazi: Orta sahadaki çalışkanlığı ile her zaman önemli bir oyuncu olan Onazi bu maçta rakip atakları durdurmak ve Sosa ile hücuma katkı verebilmek için uğraşacak.

Zargo Toure: İmza attığı günden bu yana defansı toparlayan Toure'nin özellikle son 3 mücadeledeki formu belirleyici rol oynayacak. Siyah beyazlı forvetlere gol şansı vermemek adına son ana kadar mücadele edecek olan Senegalli takımının kazanabilmesi için gayret gösterecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.