Trabzonspor'un Andreas Cornelius seferi başladı! İşte son gelişmeler

Trabzonspor'un Andreas Cornelius seferi başladı! İşte son gelişmeler
Abduıllah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da İtalya'ya yolculuk var. Bordo mavililer Danimarkalı santrafor Andreas Cornelius'u kadrosuna katabilmek adına görüşmelerde bulunacak. Taraflar kısa süre içerisinde bir araya gelerek pazarlıklara başlayacak.

Sezonun bitmesiyle birlikte transfer bombalarını patlatmaya hazırlanan Trabzonspor'da yeni rota İtalya olmuştu. Fırtına ilk önce Bruno Peres ile prensip anlaşmasına varmış ve Brezilyalı sağ bek ile her konuda el sıkışmıştı. Roma'dan sonra bu kez bonservisi Bergamo temsilcisi Atalanta'da bulunan Andreas Cornelius için girişimler başladı. Çizme'deki hareketli anlar sonrasında Danimarkalı yıldızın da kadroya katılması bekleniyor.



Pandemi engellemişti

Bruno Peres transferini telekonferans yöntemi ve yetki verilen menajerin iki haftaya yakın süren görüşmeleri ile sonlandıran Trabzonspor'da pandemi engei kalktı. Geçtiğimiz hafta İtalya'ya gidemeyen heyet bu kez başarılı oldu ve golcü oyuncu için hareketli dakikalar başladı. Gerekli izinleri alan ekip İltalya'ya gitti.
 

andreas cornelius


Bonservisi ile alınacak

Bu sezon forma giydiği Parma'da sadece 1 gol atabilen 28 yaşındaki golcü için Atalanta'nın kapısını çalan Trabzonspor'un hedefi bu işi bonservis ile bitirmek. Küme düşecek olan İtalyan temsilcisinin 7 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmaması bordo mavililerin elini kolaylaştırsa da Cornelius için başlayan pazarlıkların kıran kırana geçmesi bekleniyor. Yönetim uzun bir vade ve ödeme planı ile işi bitirmeye çalışacak. Eğer uzlaşma sağlanamazsa bu kez kiralama yöntemi denenecek.

andreas cornelius


Menajeri de gelecek

Cornelius'u kadrosuna katabilmek adına harekete geçen Trabzonsporlu yöneticiler İtalya'da Atalanta yöneticilerinin yanısıra Danimarkalı futbolcunun Monako'da yaşayan menajeri Per Steffensen ile de pazarlıklara başlayacak. Bruno Peres i.in 1 milyon 200 bin euro yıllık maaş, 500 bin euro imza parası ve 100 bin euro da menajerlik ücreti ile el sıkışan bordo mavili ekip 28 yaşındaki oyuncuyu da aynı tarife ile bitirebilmek adına mesai harcayacak.

andreas cornelius


Andreas Cornelius kimdir?

Koenhag alt yapısında yetiştikten sonra Danimarka'Nın en büyük yıldızlarından biri olması beklenen Andreas Evald Cornelius beklenen patlamayı yapamadı. Cardiff'e 9 milyon euroya yakın bir bonservisle transfer olsa da yeniden Kopenhag formasıyla başarı yakaldı. Bordeaux'ta 3, Atalanta'da ise 7 gol attı. İki sezondur kiralık olarak oynadığı Parma'da da rakip fileleri 13 kez sarstı. Ancak bu sezon sadece 1 gol sevinci yaşayabildi. O golü de Udinese'ye karşı attı. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.