Trabzonspor'un devrede olduğu Ferdi Kadıoğlu'na Fenerbahçe'den kontrat teklifi

Trabzonspor'un devrede olduğu Ferdi Kadıoğlu'na Fenerbahçe'den kontrat teklifi
Bu sezon performansıyla adından söz ettiren ve takımın vazgeçilmezlerinden biri olmayı başaran Ferdi Kadıoğlu'nun bitecek sözleşmesinin yanı sıra Trabzonspor'un da devreye girmesi her şeyin hızlandırılması kararını aldırdı. Sarı lacivertliler genç futbolcuya milli takım tercihi sonrasında yerli kontenjanında sayılacak olmasından dolayı da ekstra bir bonus vermeyi planlıyor.

NEC Nijmegen'den transfer edildikten sonra hem verdiği katkıyla ön plana çıkan hem de taraftarların sevdiği bir isim haline gelen Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Şu anda 500 bin euro kazanan genç futbolcuya yeni kontrat teklifi sunmaya hazırlanan yönetim mevcut maaşının iki katını teklif edecek. Hollanda'da doğan, annesi Kanadalı olduğu için bu iki ülkeyi de seçme hakkı bulunan kanat oyuncusu, Türkiye kararı sonrası Fenerbahçe'den 1 milyon Euro karşılığı TL (yaklaşık 15.5 milyon TL) kazanacak. Böylelikle oyuncu Türk statüsündeki yerini koruyacak ve Fenerbahçe gelecek yıl 7, bir sonraki yıl ise 6'ya düşecek olan yabancı sayısı konusunda rahat bir nefes alacak.


Trabzonspor da istiyor

Fenerbahçe'nin genç yeteneğinin peşinde Süper Lig'de 12 puan farkla lider olan Trabzonspor da devrede. Abdullah Avcı'nın olumlu rapor verdiği Ferdi'nin babası Feyzullah Kadıoğlu da aslen Trabzonlu. Geçmiş dönemde bordo mavililere gelmeye sıcak baktıklarını ve ailecek Trabzonsporlu olduklarını dile getiren Baba Kadıoğlu sebebiyle bu alternatifin de değerlendirilmesi bekleniyor. Ayrıca Ferdi Kadıoğlu'nun sosyal medyadaki Trabzonspor paylaşımları da taraftarlar tarafından yeniden paylaşılıyor.


ferdi kadıoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.