Trabzonspor'un Dusko Tosic sevdası

Trabzonspor'un Dusko Tosic sevdası
Takıma yeni transfer edilen ve ilk maç sonrası sakatlanan Novak'la beraber savunmadaki sorunu çözmek isteyen Trabzonspor'da gündeme gelen Dusko Tosic için görüşmeler sürüyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş bu transfere soğuk bakarken bordo mavililer Sırp stoperi kadrosuna katmak istiyor.

Geçen sezonun devre arası transfer döneminde Olcay Şahan'ı renklerine bağlayan Trabzonspor bugünlerde de Dusko Tosic için bastırıyor. Bordo mavililer Novak'ın ardından Sırp stoperi de transfer ederek savunmadaki sorunları halletmek amacında.

Karadeniz ekibinde devam eden transfer çalışmaları kapsamında bir taraftan Loic Remy'den haber beklenirken, bir taraftan da savunmayı güçlendirme çalışmaları yapılıyor. Geçtiğimiz sezonun başında da ismi gündeme gelen Dusko Tosic için yeni hamle yapıldı. Bordo-mavililer, Beşiktaş'ın Vida transferinden sonra ikinci plana düşen stoperi için nabız yoklarken, teknik direktör Şenol Güneş'in alternatifli bir kadro istediğinden tecrübeli savunma oyuncusunu bırakmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Bu arada Tosic'in menajeri de Trabzonspor'un oyuncuyla ilgilendiğini ve bir görüşme yapıldığını söyledi.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.