Trabzonspor'un eski futbolcusu 115 kilo ile transfer yapıyor!

Trabzonspor'un eski futbolcusu 115 kilo ile transfer yapıyor!
Bir dönem Trabzonspor forması giyen Douglas Texeira, Sporting Lizbon'dan doping sebebiyle kontratı feshedildikten sonra aldığı kilolarla dikkat çekti. 115 kiloya kadar çıkan Brezilyalı, 6 ayda 96 kiloya kadar düştü. Ayrıca durumu beğenilirse Go Ahead Eagles'a transfer olacak. Douglas yeniden sahalara döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un Şota Arveladze döneminde Dinamo Moskova'dan transfer ettiği Douglas Texeira, performansıyla hayal kırıklığı yaratınca gönderilmişti. Brezilyalı savunmacı Portekiz'de de doping testi pozitif çıkınca futboldan kopmuştu. Lizbon ekibi kontratını feshedince oynamaya ara vermişti. Hollanda pasaportu da bulunan Douglas futbola yıllar sonra geri döndü. Eğer istenen form düzeyine gelirse de sözleşme imzalanacak.

Özel antrenör tuttu
Futbolu bıraktıktan sonra 115 kilograma kadar çıkan Douglas, evinde özel bir amtremör ile çalıştı. Altı ayda 19 kilogram zayıflayan sambacı, Kees van Wonderen sayesinde yeniden yeşil sahalara adım atacak. Van Wonderen; "Formda kaldığını ve ona bir yer önerebileceğini duymuştuk. Zaman baskısı yok ve herhangi bir anlaşma yapmadık. Göreceğiz." dedi.

douglas texeira

Yeniden sahalara dönmeye hazır
Douglas ise durumdan çok memnun. Brezilyalı stoper; "Sadece soyunma odasında birlikte oturmak bile  çok güzeldi. Bunu çok özledim."dedi.  Eski kuübünün kendisini aramadığını da ifade eden deneyimli oyuncu; "Kendim hakkında çok şey duydum ve okudum, bir sürü olumsuz şey de. Twente'yi çok seviyorum ama daha ileri gitmeliyim." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.