Trabzonspor'un istediği Enzo Perez elden kaçıyor! İşte yeni adresi...

Trabzonspor'un istediği Enzo Perez elden kaçıyor! İşte yeni adresi...
Kış transfer döneminde Trabzonspor'un uzun süre gündemini meşgul eden Enzo Perez elden kaçıyor. Bordo mavililerin kadrosuna katmak istediği Arjantinli oyuncu Avrupa'ya dönecek ancak bu adres Türkiye olmayacak.

Orta saha mevkisine takviye yapmak için kolları sıvayan Trabzonspor'da Enzo Perez ismi hem taraftarları heyecanlandırmış hem de buradaki eksikliği gidermesi açısından kilit rol oynayacağı yönündeki düşünceleri de beraberinde getirmişti. River Plate ile sözleşmesini feshederek gelmesi istenen deneyimli oyuncu bunu başaramamıştı ve transfer rafa kalktı. Arjantin ekibi kaptanını bedelsiz bırakmaya yanaşmadı.


Celta Vigo istiyor

Trabzonspor'un istediği Fırtına'nın ardından La Liga ekiplerinden Celta Vigo da devreye girdi. Daha önce İspanya'da 3 sezon top koşturan Perez'in bu fikre sıcak baktığı ve eğitim konusunda çocuklarının da zorluk çekmeyeceği bir yer için olumlu bir yanıt vermeye yakınlaştığı belirtildi. Arjantin gazetesi Ole'nin haberinde Chacho Coudet'in yönettiği İspanyol kulübünün Perez için River'e reddedilemeyecek bir teklif sunacağı ifade edildi.

enzo perez



Türkiye neden olmadı?

Gazetenin haberine göre Türkiye'ye gelmeyen Enzo Perez'in kararının arkasında dil ve sosyal, ekonomik ve kültürel koşulların olduğu belirtildi. Ayrıca İspanya'da daha önce bulunması sebebiyle zorluk çekmeyeceğini düşünmesi görüşü ağır bastı.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.