Trabzonspor'un istediği genç yıldıza iki talip var! Biri Manchester United...

Trabzonspor'un istediği genç yıldıza iki talip var! Biri Manchester United...
Transfer çalışmalarını dört koldan yürüten Trabzonspor'un gündemine her geçen gün farklı isimler geliyor. Son olarak ismi yazılan oyuncu ise Bodo Glimt'te forma giyen Jens Petter Hauge oldu. Norveçli futbolcu taraftarları da heyecanlandırdı ancak peşinde iki takımın bulunması bir anda hesapları değiştirdi.

Bu sezon gösterdiği performansla birçok kişinin dikkatini çeken ve Norveç ligi ekiplerinden Bodo Glimt'te oynayan Jens Petter Hauge'nin Trabzonspor iile anılması heyecan yarattı. Bu sezon çıktığı 12 maçta 8 gol atıp 7 de asist yapan 20 yaşındaki oyuncu için iki talip çıktı. Sarı siyahlı ekibin liderliğe oturmasına katkı sağlayan genç futbolcunun peşinde Manchester United da var.
 


İngiliz devi izledi

Adı transfer söylentileri ile gündeme gelen Jens Petter Hauge için devredeki tek takım Trabzonspor değil. İngiliz devi Manchester United dün Bodo Glimt'in oynadığı ve deplasmanda Sandjeford'u 2-1 yendiği karşılaşmayı izlemek üzere bir gözlemcisini gönderdi. Genç futbolcu için notlarını alan Unitedlı gözlemcinin vereceği karar transferde etkili olacak.Diğer yandan Hauge'nin adı bir süredir de Cercle Brugee'a transfer olacağı yönündeki haberlerle de Belçika basınında yer aldı. Norveçli futbolcunun menajeri de şartlar oluşması halinde transferin gerçekleşebileceğini belirterek ayrılığa yeşil ışık yaktı.

jens petter hauge
 


Jens Petter Hauge kimdir?

12 Ekim 1999 tarihinde Bodo'da dünyaya gelen 20 yaşındaki futbolcu futbola da ülkenin en önemli kulüplerinden Bodo Glimt'in altyapısında başlamıştır. Aalesund'a bir sene kiralık verildikten sonra iki sezondur sarı siyahlı ekibin formasını giymektedir. 1,84 cm boyu ve sürati ile de gelecek vaat eden Norveçli futbolcu alt yaş kategorilerinde ülkesinin formasını 43 kez terletti. Güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.