Trabzonspor'un istediği Guelor Kanga'ya talip yağıyor!

Trabzonspor'un istediği Guelor Kanga'ya talip yağıyor!
Bordo mavili ekibin gelecek sezon yapacağı transferlerde belki de en sıcak gündem konusu haline gelen Guelor Kanga paylaşılamıyor. Gabonlu futbolcu için İspanya, Sırbistan, Fıransa ve Almanya'dan teklifler var.

UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarında çok beğenilen ve devre arasında istenmesine rağmen alınamayan Kanga için sezon sonu gelmesiyle birlikte temaslar da hızlandı. Afrikalı ftubolcuyu kadrosuna katmak isteyen Karadeniz temsilcisine birçok rakip çıktı. 

Bu sezon oynadığı37 maçta 24 gole direkt olarak katkı veren ve 15 kez rakip fileleri sarsıp 9 da asist yapan Kanga için Celta Vigo devreye girdi. Ayrıca Stade Brestois 29 da kendisini istiyor. Eski kulübü Kızılyıldız'ın da ilgisi var. Almanya'dan da iki kulübün ilgisi biliniyor. Sparta Prag da sözleşme yenilemek adına çalışmalarını sürdürüyor. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği öne süürlmüştü. Kara Kartal'ın bonservissiz isimlere yönelmesi de bu iddiaları mümkün kılıyor. Bordo mavililer için tehlike çanları çalmaya başladı. 

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.