Trabzonspor'un istediği yıldız adayı Lille yolcusu

Trabzonspor'un istediği yıldız adayı Lille yolcusu
Sözleşme uzatmadığı için Galatasaray'da kadro dışı bırakılan ve ardından da boşa çıkan Mustafa Kapı, Trabzonspor ile Avrupa'dan teklif almaması karşılığunda prensipte anlaşmıştı. Ancak genç oyuncu Burak Yılmaz'ın da transfer olmak üzere olduğu Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın da forma giydiği Lille'ye imza atabilir.

İngiltere'nin önemli gazetelerinden Guardian'ın haberine göre Burak Yılmaz’la 2022 yılına kadar anlaşma sağlayan Lille, Galatasaray’dan Mustafa Kapı’yla da görüşme gerçekleştiriyor. Habere göre Fransız kulübü Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak'dan sonra Mustafa Kapı transferinde de oldukça ciddi. 

Kadro dışı kalmıştı
Sarı-kırmızılı kulüp şubat ayında yaptığı bu açıklama ile, "Son 3 yılı yatılı olmak üzere 2014 yılından bu yana Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde yetişmesine emek verilen Mustafa Kapı, sözleşme uzatılması için kendisine sunulan tüm yapıcı önerileri reddettiğinden, kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarihe geçmişti!
Geçen sezonun 17. haftasında Demir Grup Sivasspor ile yapılan maçın uzatma bölümünde oyuna dahil edilen Mustafa, yaş olarak 16 yıl 4 ay 15 günle Galatasaray tarihinin Süper Lig'de forma giyen en genç futbolcu olmuştu.

Trabzonspor ile anlaşmıştı
Genç oyuncunun Avrupa'dan teklif almaması halinde Trabzonspor ile sözleşme imzalayacağı ve bu konuda prensip anlaşmasına varıldığı biliniyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.