Trabzonspor'un izlediği oyuncu Türkiye yolunda

Trabzonspor'un izlediği oyuncu Türkiye yolunda
Sezon başındaki transfer çalışmalarında birçok futbolcuyu listesine alan Trabzonspor'da gündeme gelen isimlerden biri Obeng Regan'dı. Hırvatistan liginde forma giyen Ganalı futbolcunun Süper Lig'de forma giyebileceği öğrenildi.

Şampiyonluk yarışını sürdürmek isteyen Trabzonspor'da birçok isim gündeme geliyor. Bordo mavililer Ndiaye ile başlayan ocak ayı döneminde kendisini zirvede tutabilecek futbolcuları kadrosuna katmak amacında. Sezon başında da gerçekleştirilen çalışmalarda pek çok isim listeye dahil edilmişti. O oyunculardan biri de Obeng Regan'dı. Afrikalı orta sahanın Türkiye'ye gelebileceği öğrenildi.

Trabzonspor istemişti
Yaz transfer döneminde izlediği futbolculardan biri olan Obeng Reganı'ı kulübünden satın almayan bordo mavililer kendisini izlemeyi sürdürüyordu. 24 yaşındaki oyuncunun Süper Lig'den taliplerinin bulunduğu ve Fırtına'nın bu kulüpler içinde yer aldığı öne sürüldü. Ayrıca oyuncu için Antalyaspor, Denizlispor, Gençlerbirliği ve Ankaragücü'nün de devrede olduğu iddia edildi. Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.