Trabzonspor'un 'kadrolu' manajeri: Gregory Mathieu Markaroğlu

Trabzonspor'un 'kadrolu' manajeri: Gregory Mathieu Markaroğlu
Bu sezon şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Trabzonspor'da gündeme birçok isim gelmeye devam ediyor. Son isim ise Haitam Aleesami oldu. Fas asılı Norveçli futbolcunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketinden daha önce Sörloth ve Trondsen'i alan bordo mavililer, birçok transferde ise Mathieu Gregory Markaroğlu'nu görevlendirdi. Adeta kadrolu bir menajer olarak çalışan Marakaroğlu'nun bu dönemde de aktif rol oynaması bekleniyor.

Trabzonspor'un geride kalan 2 sezonda yaptığı transferlerin çoğunda tek bir menajer imzası var. Mathieu Gregory Markaroğlu'nun getirdiği oyuncular dikkat çekiyor. Kadrolu denebilecek kadar mesai harcayan genç menajer, Ağaoğlu döneminde  çok sayıda ismi Trabzonspor'a transfer etti. Kiminde doğrudan kiminde ise orta çalıştığı meslektaşı ya da şirketlar aracılığu ile bu imzaların atılmasına vesile oldu.

Son olarak Rostov ile sözleşmesi biten Haitam Aleesami'nin adının Fırtına ile anılması yine Markaroğlu'nu gündeme getirdi. Norveçli futbolcunun bağlu olduğu Keypass ile daha önce iki futbolcuyu Trabzonspor'a getirmesi nedeniyle gözler yine kendisine çevrildi. Ancak Aleesami Rostov ile bu sezon 90 dakika bazında sadece 8 maça çıkabildi. Ayrıca Sörloth'un Türkiye'ye dönme ihtimali bulunursa devreye girecek.

Ancak tüm bu olanlara rağmen yönetimin büyük çoğunlukla Markaroğlu ile iş yapması taraftarlar tarafından zaman zaman eleştirilerin de doğmasına sebep verdi.

Gregory Mathieu Markaroğlu'nun rol oynadığı transferlerden bazıları;

Caleb Ekuban

gregory mathieu markaroğlu

Alexander Sörloth

gregory mathieu markaroğlu

Stiven Plaza ve Anders Trondsen

gregory mathieu markaroğlu

gregory mathieu markaroğlu

Anastasios Bakasetas

gregory mathieu markaroğlu

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.