Trabzonspor'un listesindeki Patric Gabarron kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Trabzonspor'un listesindeki Patric Gabarron kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Savunmasında sağ ayaklı bir stoper istediğini raporlayan Abdullah Avcı için Trabzonspor'da çalışmalar sürüyor. Bordo mavililer birçok isim için temaslarını sıklaştırırken Anders Trondsen'in ayrılma ihtimaline karşı her an imza atacak gibi hareket ediyor. Listedeki oyunculardan biri de Lazio'da forma giyen Patric. İspanyol defans için hem şubat ayı hem de sezon sonu için plan yapılıyor. Taraftarlar da kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Trabzonspor'un listesindeki Patric Gabarron kimdir? Kaç yaş

Edgar Ié'nin sözleşmesini fesheden Trabzonspor'da o tarihten bugüne kadar Ahmetcan Kaplan, Hüseyin Türkmen ve Stefano Denswil forma giydi ancak sağ ayaklı bir stoper için de kollar sıvandı. Abdullah Avcı'nın her oyuncusunu kendi mevkisinde oynatma isteği sebebiyle verdiği raporda birçok isim yer alırken İtalya'dan da Patric gündeme geldi. Lazio'da forma giyen ve sezon sonu kontratı bitecek olan deneyimli stoper için iki hamle düşünülüyor. Eğer Trondsen giderse tescil dönemi bitene kadar imza attırmak ve sezon sonunda bonservissiz kadroya katmak. Yaşanan gelişmeler sonrasında taraftarlar da hakkında bilgi sahibi olmak istedikleri Patric hakkında sorgulamalarda bulunuyor. Peki, Trabzonspor'un listesindeki Patric Gabarron kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynuyor? Detaylar haberimizde.


Patric Gabarron kimdir?

Tam adı Patricio Gabarrón Gil oldan Patric, 17 Nisan 1993 tarihinde İspanya'nın Mula kentinde doğdu. Patric 28 yaşında. Futbola Muleno'da başlayıp sonrasında Real Murcia alt yapısına geçiş yaptı. Ülkenin en önemli alt yapılarından Villarreal ve Barcelona akademilerinde de eğitim almış, Barcelona B takımı ile 87 karşılaşmada forma giydi. 2015 yılında 500 bin euro karşılığında Lazio'ya transfer olarak ilk yurt dışı deneyimini yaşadı. Bugüne kadar çıktığı 140 maçta 2 gol 4 asistlik performans gösterdi. Bu sezon ise 15 mücadelede takımının formasını terletip 1 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Bugüne kadar 228 müsabakada yeşil sahalara atım atan Patic, Barcelona ile 1 İspanya Süper Kupası zaferi yaşarken Lazio ile de 1 İtalya Kupası ve 2 İtalya Süper Kupası kazandı. Güncel piyasa değeri ise 5 milyon euro olarak gözükmektedir. Stoper mevkisinin yanı sıra sağ bek mevkisinde de oynadı.

patric gabarron
 



Patric Gabarron'un kariyeri

Sezon Tarih Önceki kulüp Sonraki kulüp Piyasa değeri Bonservis
15/16 1 Temmuz 2015 Barcelona B Lazio 800 bin € 500 bin €
12/13 1 Temmuz 2012 Barcelona U19 Barcelona B - -
11/12 1 Temmuz 2011 Barcelona U18 Barcelona U19 - -
09/10 1 Temmuz 2009 Barcelona U16 Barcelona U18 - -
08/09 1 Temmuz 2018 Vilarreal Alt. Barcelona U16 - -
06/07 1 Temmuz 2006 Real Murcia Alt. Villarreal Alt. - -


Patric Gabarron'un bu sezonki istatistikleri

Müsabaka Maç Gol Asist Gol başına dakika Oynadığı dakika
Serie A 12 - - - 663
Avrupa Ligi 2 1 - 180 180
İtalya Kupası 1 - - - 115
Toplam 15 1 - 958 958

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.