Trabzonspor'un listesindeki Samuel Gigot kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı

Trabzonspor'un listesindeki Samuel Gigot kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı
Süper Lig'de en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor'un 10 puan önünde liderliğini sürdüren Trabzonspor yaptığı 3 transferin ardından en fazla ihtiyaç duyulan stoper mevkisi için de çalışmalarında hız kesmiyor. Bordo mavililerin gündemindeki son isim Samuel Gigot oldu ve ilk temas gerçekleştirildi. Peki, Trabzonspor'un listesindeki Samuel Gigot kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.

Abdullah Avcı ile rüya gibi bir sezon geçiren Trabzonspor'da ocak ayı transfer dönemi tüm hızı ile sürüyor. Tescil döneminin açılmasından önce Kouassi, Visca ve Puchacz'ı kadrosuna katan bordo mavililerde sıra stopere geldi. Edgar Ié'nin sezonu kapatmasından sonra Hüseyin Türkmen ve Denswil ile bu bölgeyi dolduran Avcı, iyi bir tavkiye yapılmasını da istedi. Rotasyon dahilinde elini güçlendirmek isteyen Avcı'nın tercihlerinden biri Samuel Gigot ve ilk temas da gerçekleştirilerek menajeriyle kontakt kuruldu. Kendisi hakkında taraftarlar da heyecanlı. Çünkü tribünlerin sevebileceği savaşçı, azimli ve bir o kadar da kararlı bir yapısı var. Bu sebeple de çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor.  Peki, Trabzonspor'un listesindeki Samuel Gigot kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.


Teklif hazırlanacak

Fotomaç'ın haberine göre bu sezon 24 resmi maçta oynayan tecrübeli futbolcuyu teknik direktör Abdullah Avcı çok istiyor. Tecrübeli oyuncu için daha önce menajerler üzerinden Rus kulübünün nabzını yoklayan Trabzonspor yönetimi, bu kez resmi bir ilgi kağıdı gönderdi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Gigot için Moskova'ya, "Bonservis beklentiniz ne?" diye soruldu. Gelecek yanıta göre bir teklif hazırlayacak olan bordomavililer, çok sayıda talibi olan Fransız stoper ile de menajer üzerinden bir görüşme gerçekleştirdi. 1.87 boyundaki savunmacının teklifler arasında bir karar vermediği ve düşünme sürecinde olduğu belirtildi.

samuel gigot


 

Samuel Gigot kmdir?

Tam adı Samuel Florent Thomas Gigot olan Samuel Gigot, 12 Ekim 1993 tarihinde Fransa'nın Avignon kentinde doğdu. 1.87 cm boyundaki stoper futbola bu kentin takımı olan Avignon F84'te başladı. Ardından da Le Pontet'e gitti. Karyerindeki ilk adımı AC Arles ile atan deneyimli oyuncu, Belçika'da KV Kortrijk ve KAA Gent formaları giydi. 2018-2019 sezonunda da 8 milyon euro bonservis karşılığında Spartak Moskova'nın yolunu tuttu. Futbol hayatında 252 maça çıkıp 17 gol atan ve 14 de asist yapan Gigot, Fransa Milli Takımı formasını hiç giymedi. Güncel piyasa değeri 11 milyon euro ve sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.