Trabzonspor'un Mohamed Elneny teklifi belli oldu

Trabzonspor'un Mohamed Elneny teklifi belli oldu
Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen ve bu kez şampiyonluğu kazanmak adına çalışmalarını yürüten Trabzonspor'da gündemin en sıcak isimlerinden birisi de Mohamed Elneny. Geride kalan sezonu Beşiktaş'ta geçiren Mısırlı futbolcu için devreye giren Trabzonspor'un teklifi de belli oldu.

Geride kalan sezonda Beşiktaş adına önemli performanslardan birime imza atan Mohamed Elneny, Trabzonspor'un gündeminde. Deneyimli futbolcuyu kiralamak isteyen Fırtına, Arsenal ile görüşmelerini sürdürüyor. Eddie Newton'ın da İngiltere'den tanıdığı isim olan Mısırlı oyuncu için üst limite yakın bir seviye belirlendi. Bilindiği üzere harcama limitleri kapsamında Karadeniz temsilcisi Sosa'ya 1.7 milyon euro önermişti.
 


Maaş pazarlığı yapılıyor

Arsenal ile görüşmelerine başlayan Trabzonspor temsilcileri, Eddie Newton'ın İngiltere'den getirilmesini istediği oyuncularla birlikte Elneny'i de bitirmek  ve taraftarlarına mutlu haberi vermeyi planlıyor. Yönetimin tecrübeli oyuncu için 1.5 milyon euro yıllık ücret verip geri kalan maaşının Arsenal tarfından ödenmesini istediği öğrenildi. Topçular ise maaşın tamamının Trabzonspor'un vermesini istedi. Görüşmeler sürüyor.

mohamed elneny
 

FIFA'ya gidecek

Beşiktaş ile maaşı konusunda problemler yaşadığı öğrenilen Mohamed Elneny'nin FIFA'ya gitmek için hazırlandığı da gelen bilgiler arasında. Bu sebeple Arap yıldız, düzenli ödeme alabileceği ve maaşının aksatılmayacağı bir takıma imza atmaya sıcak bakıyor.

 

Mohamed Elneny kimdir?

11 Temmuz 1992 tarihinde Mısır'ın Mahalla kentinde dünyaya gelmiştir. 28 yaşındadır. Futbola Al Ahly takımında başlamıştır ve El Mokawloon'a geçiş yapmıştır. Buradan önce Basel'e kiralanmıştır. Ardından İsviçre devi kendisini 640 bin euroya satın almıştır. İki sezonda gösterdiği performans ona Arsneal kapılarını açmıştır. İngiltere'nin köklü kulübü kendisi için 12.5 milyon euro ödemiştir. Geçen sezon başında Beşiktaş'a kiralanmıştır. Çıktığı 36 maçta 1 gol atıp 4 de asist yapmıştır. Mısır Milli Takımı formasını 77 kez terletip 6 defa rakip fileleri sarsmıştır. Kariyerinde 308 karşılaşma bulunmaktadır ve toplamda 39 kez skora katkıda bulunmuştur. 16'sı gol, 23'ü ise asisttir. Boyu 1.79 olan ön liberonun kırmızı beyazlılarla 2022 yılına kadar kontratı bulunuyor

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.