Trabzonspor'un rakibi Den Haag

Trabzonspor'un rakibi Den Haag
Devre arası kampı için Antalya'da bulunan Trabzonspor salı günü Hollanda ligi ekiplerinden ADO Den Haag ile karşı karşıya gelecek. Belek'teki Calista Sports Center'de oynanacak mücadele saat 17.00'de başlayacak

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan bordo mavililer ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'yı tercih etti. Geçen sezon tarihinin en önemli derecelerinden birini elde eden ADO Den Haag ile bir hazırlık maçı oynayacak Fırtına'da transfer yasağına rağmen olumlu gelişmeler de yaşanıyor.

29 oyuncu var
Bordo mavililerde Beşiktaş maçından sakat ayrılan Jose Sosa ve Zargo Toure'nin özverili tavırları takdir topladı. Trabzonspor'un kamp kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Muzaffer Cem Kablan, Hüseyin Türkmen, Zargo Toure, Joao Pereira, Kamil Ahmet Çörekçi, Filip Novak, Luis Ibanez, Juraj Kucka, Batuhan Artarslan, Murat Cem Akpınar, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Anthony Nwakaeme, Abdulkadir Parmak, Hugo Rodallega, Caleb Ekuban, Jose Sosa, Abdurrahim Dursun, Bahadır Han Güngördü, Yunus Emre Çakır, Serkan Asan, Burak Temur, Yağızcan Erdem, Ali Osman Karnapoğlu, Berkay Sefa Kara, Koray Kılınç, Oğuzhan Açıl.

ADO Den Haag Türkiye'ye geldi
Son maçında Feyenoord ile 2-2 berabere kalan ve devre arasına 11. sırada giren ADO Den Haag bugün sabah saatlerinde Amsterdam'dan Antalya'ya geldi. Hollanda ekibi burada ayrıca Eljero Elia'nın da formasını giydiği Medipol Başakşehir ile de karşılaşacak.

Necid tekrar Türkiye'de
Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan ADO Den Haag'ın kadrosunda bu sezon Bursaspor'dan transfer edilen Tomas Necid de yer alıyor. Çek futbolcu transferinden sonra ilk kez Türkiye'ye gelecek. Hollanda ekibinin kampında şu isimler bulunuyor: Indy Groothuizen, Dion Malone, Giovanni Troupée, Tom Beugelsdijk, Wilfried Kanon, Donny Gorter, Sheraldo Becker, Aaron Meijers, Tomas Necid, Lex Immers, John Goossens, Bas Kuipers, Danny Bakker, Mike Havekotte, Shaquille Pinas, Nick Kuipers, Robert Zwinkels, Abdenasser El Khayati, Robin Polley, Thijmen Goppel, Trevor David, Mats van Kins, Erik Falkenburg, Melvyn Lorenzen, Ricardo Kishna, Elson Hooi, Yuning Zhang

Önemli oyuncular var
ADO Den Haag'ın ligdeki konumu her ne kadar iç açıcı olmasa da her an tehlike yaratabilecek isimleri kadrosunda bulunduyor. Faslı El Khayati bu sezon çok formda. 16 maçta attığı 12 golün yanısıra 5 de asist yapan tecrübeli futbolcu PSV ve Ajaxlı oyuncuların haricinde ilk yarının en iyi kadrosuna giren tek isim olmayı başardı. Lex Immers de orta sahada takımı yönlendirmesi ve iki yönlü oynamasıyla ADO Den Haag'ın en kritik futbolcularından birisi. Defansta da Fildişili Wilfried Kanon büyük takımlara transfer potansiyeli olan ve adı son dönemde Galatasaray ile anılan bir isim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.