Trabzonspor'un Robertone aşkı bitmiyor! Lucas Robertone kimdir?

Trabzonspor'un Robertone aşkı bitmiyor! Lucas Robertone kimdir?
Şampiyonluğu mucizelere bırakan Trabzonspor'da yeni sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililer Jose Sosa'nın takımda kalması halinde yanına, ayrılığında ise yerine bir Arjantinli daha getirmeyi planlıyor. Fırtına, bir süredir izlediği Robertone için devrede.

Portekiz'in Record gazetesine göre Trabzonspor, Velez forması giyen merkez orta saha oyuncusu Lucas Robertone'nun peşinde. Sporting Lizbon'un da ilgilendiğinin vurgulandığı haberde futbolcu için belirlenen bonservis bedelinin 7 milyon euro civarı olduğu iddia edildi. Bu sezon 22 maçta forma giyen ve 2 gol atıp 3 asistlik performans sergileyen 1.73 boyundaki Arjantinli yıldızın uzun zamandır Trabzon tarafından takip edildiği öğrenildi. 23 yaşındaki futbolcu, orta sahanın yanı sıra kanatta da görev yapabiliyor.
 



Lucas Gastón Robertone kimdir?

18 Mart 1997 tarihinde ülkesinin Concordia şehrinde dünyaya geldi. Futbola şu an oynadığı Velez Sarsfield alt yapısında başladı ve burada profesyonel oldu. 2017 yılından bu yana formasını giydiği mavi beyazlı ekipte toplamda 69 maça çıktı. 12 gol atıp 6 da asist yaptı. Orta sahanın merkezinde ve 10 numara mevkilerinde oynayabilen Lucas Gastón Robertone, henüz Arjantin Milli Takım'ına seçilemedi. Sadece U23 Milli Takımı ile 2 maçta oynadı.

Lucas Gastón Robertone
 


Lucas Gastón Robertone Transfermarkt profili

Dünyanın en popüler futbol portallarından biri olan Transfermarkt'ta profili bulunan Lucas Gastón Robertone'nin değeri 6.5 milyon euro olarak gözüküyor. İtalyan vatandaşlığı da olan Arjantinli futbolcu aynı zamanda ön libero ve sağ açıkta da oynayabiliyor. Bunun yanısıra 2018 yılında uzatılan kontratı 2021'de sona erecek.

Lucas Gastón Robertone
 



Lucas Gastón Robertone Football Manager 2020 profili

Latin Amerikalı futbolcu dünyaca ünlü Football Manager 2020 oyununda da değerli bir profile sahip. Özellikleri ile gelecekte iz bırakacak bir izlenim veriyor. Bunu gerçeğe ne kadar yansıtır bilinmez ancak Trabzonspor için önemli bir kazanım olabilir kendisi.

Lucas Gastón Robertone

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.