Trabzonspor'un stoperi Majid Hosseini'ye yoğun ilgi!

Trabzonspor'un stoperi Majid Hosseini'ye yoğun ilgi!
Trabzonspor'un sezon başında opsiyon maddesi ile sözleşmesini bir yıl daha uzattığı Majid Hosseini'nin serbest kalacak olması birçok kulübü de harekete geçirdi. İranlı savunmacı için önümüzdeki aylarda gündem bir hayli yoğun olacak.

Esteghlal'den transfer edildikten sonra adını birçok Avrupa takımının listesine yazdıran Majid Hosseini, yaşadığı sakatlıklar ve form düşüklüğü sonrası muhteşem bir geri dönüş yapmıştı. Vitor Hugo'nun yokluğunda kusursuza yakın bir perforns gösterip yeniden rüştünü ispat etmişti. Abdullah Avcı da daha önce ayrılık talebi olan öğrencisini bırakmamıştı. Ancak artık sezon sonu geliyor ve birçok takımdan teklif alan Hosseini için işler değişebilir. Yönetim menajeri ile görüştüğü oyuncuyu takımda tutmak adına savaşıyor.


Temsilcisi Türkiye'deydi

İranlı futbolcunun kontratı için yapılan görüşmeler devreye giren birkaç takım sebebiyle öne çekildi. Bir hafta öncesinden kendisiyle toplanıldı ve ardından teklif iletildi. Ayrıca Süper Lig'dan bir takım başta olmak üzere Avrupa'da Sampdoria, Olympiakos, Anderlecht, Charleroi gibi birçok kulübün de listesinde bulunan soper için temsilcisi henüz aceleci değil. Bu arada önerilen rakam şu an aldığı ücretin üzerinde.



Zor bir dönem bekliyor

Karakteri ile fark yaratan ve bugüne kadar mütevazı kişiliği ön planda olan Majid Hosseini'nin önceliği ise Trabzonspor. Şehre, yönetime ve taraftara karşı olumlu olan genç defans oyuncusu, ailesi ile de ilgilenildiği süreçte Türkiye'ye daha da fazla alıştı. Daha önce de kendisine gelen tekliflerin reddedilmesini istemişti. Ancak şu anda milli takımdaki yerini korumak için farklı bir karar verebilir. Yönetim bu sebeple zor bir sınav verecek.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.