Trabzonspor'un yeni forveti kim olacak? Soru yanıtını buluyor

Trabzonspor'un yeni forveti kim olacak? Soru yanıtını buluyor
Hugo Rodallega'nın ayrılmasının ardından aylardır beklenen yeni forveti için artık sayılı saatler kaldı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun çarşamba ya da perşembe açıklayacaklarını duyurduğu ismin iki gün içerisinde imza atması bekleniyor.

Trabzonspor'da sezon boyunca takımın gol yükünü sırtlamak için transfer edilecek isim meraklı ve sabırsız bir şekilde bekleniyor. Afrika Kupası'ndan Bulgaristan'a, İtalya'dan Almanya'ya pek çok ülkede izlenen oyuncuların ardından karar verilecek. Birçok ismin bulunduğu listede ön plana çıkan santraforlar da var. Gelecek sezonun yeni golcüsü kim olacak? sorusunun sorulduğu Trabzonspor'da cevap haberimizde yer alıyor...

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Fırtına'nın lig ve kupadaki şampiyonluğuna da direkt katkıda bulunması hedeflenen santrafor transferinde uzun süredir yaptığı görüşmelerin ardından artık iş imzaya kaldı. Başkan Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada çarşamba veya perşembe yeni forvetlerini açıklayacaklarını deklare etmişti.

Gündemde hangi isimler var?
Vedad Ibisevic: Hertha Berlin'in Boşnak yıldızı için yapılan görüşmelerde tıkanma yaşandı. Bu transferin gerçekleşmesi mucize gibi görülüyor.

Simon Terodde: Köln'de yedek forvert olarak görülen Terodde'nin kiralanması mümkün olabilir.

Abel Hernandez: Sakatlıkları sebebiyle bu transfere ihtimal verilmiyor.

Carlos Peralta: 29 yaşındaki santrafor gündemdeki en makul isimlerden birisi. Ancak bonservis ödenmesi gerekiyor.

adebayor

Claudiu Keşeru: Ludogorets'te önemli gol sayıları yakalayan Romen golcüsü menajerler aracılığı ile önerildi. Sözleşmesindeki 500 bin euro bonservis karşılığındaki serbest kalma maddesi cazip duruyor.

Emmanuel Adebayor: Süper Lig'i en çok tanıyan isim. Medipol Başakşehir'deki son sezonunda istediği verimi yakalayamasa da Ünal hoca kendisinden emin. Herhangi bir takımla anlaşma sağlayamadı ve Trabzonspor'a imza atabilir.

carlos peralta

Wilfried Bony: Yüksek imza parası sebebiyle Fildişili yıldızın transferi zor görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.