Trabzonspor'un yeni forveti o olacak! Teklif hazırlandı...

Trabzonspor'un yeni forveti o olacak! Teklif hazırlandı...
Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve üç futbolcuyu renklerine bağlayan Trabzonspor'da santrafor takviyesi için de kollar sıvandı. Bordo mavililer Akexander Sörloth'un alternatifi olarak belirlediği Mame Thiam için ilk teklifini yapacak.

Geride kalan sezonu ikinci olarak bitiren  ve Türkiye Kupası'nı kaldıran Trabzonspor'da transfer çalışmaları dört koldan sürüyor. Tronden ile başlanan yaz döneminde Plaza ve Marlon'u da KAP'a bildiren Fırtına'da sıra forvet mevkisine geldi.Hücum hattına zenginlik katabilecek bir ismi düşünen Karadeniz temsilcisinde gündeme gelen ilk isim ise Mame Thiam oldu. Bu doğrultuda Kasımpaşa'da gösterdiği performansla dikkat çeken Mame Thiam'ı araştıran Bordo- Mavililer'de, Senegalli yıldıza onay çıktı.

1 milyon euro ve Doğan
27 yaşındaki futbolcu için harekete geçmek için gün sayan Karadeniz devi teklifini hazırladı. Fırtına, İstanbul ekibine golcü forvetin bonservisi için 1 milyon Euro artı Doğan Erdoğan'ı önerecek. Thiam'ın, Mavi-Beyazlılar ile 1 sene kontratının kalması pazarlıklarda Trabzonspor'un elini güçlendirecek. Transferde ısrarcı olduğu öğrenilen Bordo-Mavililer'in şartları zorlayacağı da gelen haberler arasında.

17 gole katkısı var
Fanatik'ten Atalay Özçelikli'nin haberine göre sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri takımı Ajman'dan Kasımpaşa'ya transfer olan Mame Thiam, iki sezon önce 13 milyon Euro'ya Galatasaray'a satılan Mbaye Diagne'ye benzetiliyordu. Yıldız oyuncu da İstanbul temsilcisinde, Diagne'ye yakın bir etki gösterdi. Çıktığı 28 maçta 12 gol, 5 asistlik performansıyla 17 gole direkt etki etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.