Trabzonspor'un yeni hedefi Mehdi Abeid

Trabzonspor'un yeni hedefi Mehdi Abeid
Trabzonspor Da Silva'dan sonra Fransa harekatını sürdürürken yeni transferin orta saha bölgesine yapılacağı ve belirlenen isim için harekete geçildiği öğrenildi. Bordo mavililer Dijon'un dinamosu Mehdi Abeid konusunda ilk teklifini yaptı.

Okay Yokuşlu sonrasında ön libero mevkisine yapacağı transfer merakla beklenen Trabzonspor'da çalışmalar sürüyor. Bordo mavililer Ligue 1 takımlarından Dijon'da oynayan Mehdi Abeid için harekete geçti. Cezayirli futbolcunun bonservisini almaya kararlı olan yönetim Fransız kulübüne 1 milyon euro önerdi. 25 yaşındaki oyuncuya da anlaşma sağlanması halinde 750 bin euro civarında yıllık ödenecek. Geride kalan sezonda 20 karşılaşmaya çıkan ve 1 asist üreten Abeid milli takım formasını da 5 kez giydi.

mehdi-abeid

Mehdi Abeid kimdir?
Mehdi Abeid 6 Ağustos 1992 tarihinde Fransa'nın Montreuil kentinde doğdu. Lens alt yapısında başlayan futbol kariyerinde Newcastle United, St. Johnstone, Panathinaikos ve Dijon'da top koşturan Cezayirli oyuncu orta sahadaki çalışkanlığı ile dikkat çekiyor.

mehdi abeid

Yorum: Tam bir mazzela!
Sezonun büyük bir bölümünde sakatlık sebebiyle forma giyemedi Abeid. Bundan önceki birçok senede de önemli sayıda maç kayıpları var. Ancak sahadaki plana göre oyun stilini merak edenler olacaktır. Tam bir mazzela (Nainggolan, Pogba gibi futbolcular bu görevlendirmenin en iyi isimleri) diyebiliriz. Arkadaşlarını hem dfansif hem de hücumda destekleyen, skora pek katkı vermese de atak başlangıçlarını yapıp geride bitmek bilmeyen enerjisiyle koşan bir oyuncu Mehdi Abeid. Bonservis ve yıllık olarak ele alındığınde belki makul değerlendirilebilir ama hem ciddi bir sağlık taramasından geçirilmesi hem de buna yönelik bir madde ile sözeşme imzalanması gerekiyor. Bir transfer her zaman kumardır ancak Abeid gibi durumda bulunan futnolcularda iki kez kumardır. Dikkatli olmakta fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.