Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak? Adaylar ve değerlendirmeleri

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak? Adaylar ve değerlendirmeleri
Konyaspor yenilgisi sonrası Hüseyin Çimşir ile yollarını ayıran ve takımın başıan geçici olarak Eddie Newton'u getiren Trabzonspor'da gelecek sezonun patronu merakla bekleniyor. Bordo mavililer yola devam edeceği hocasını belirlemek için çalışmalara başladı. Peki Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak? Adaylar ve değerlendirmeleri haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile girdiği şampiyonluk yarışından mağlup ayrılan Trabzonspor'da kaybedilen Konyaspor maçı sonrası Hüseyin Çimşir ile yollar ayrılmıştı. Genç teknik adamın yerine ise Eddie Newton iki maçlığına görev yapacak.Yönetim ise gelecek sezondan itibaren kulübede takımı yönetecek ismi belirliyor. Gündemde ise çok sayıda aday var. Peki, Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak?

Şenol Güneş: Milli takım teknik direktörlüğü yapan Şenol Güneş bir kez daha Trabzonspor için gündemdeki yerini aldı. Hakkında birçok iddia basında yer aldı. Ancak aldığı maaaş ve koronavirüs sebebiyle ertelenen Avrupa Şampiyonası'ndaki başarı sebebiyle gelmesi pek mümkün gözükmüyor. Güneş her ne kadar doğduğu yer ve efsane olduğu kulüpte yeniden görev yapma şansı elde edecek olsa da beşinci kariyeri için ihtimal çok düşük görünüyor.

Kenan Koçak: Hannover 96'yı çalıştıran Kenan Koçak da gündemde olduğu iddia edilen isimlerden birisi. 39 yaşındaki teknik direktörü istediği bilinen Trabzonspor için açıklamada bulunan Alman temsilcisinde Sebastian Kramer, Koçak'ın ayrılma gibi bir durumunun olmadığını ifade etmişti. Koçak'ın sözleşmesi de 2023'te sona eriyor. Ayrıca kontratının feshi için bonservis ödenmek zorunda.

Samet Aybaba: Son olarak ekim ayında görevi bıraktığı Kayserispor'u çalıştıran Samet Aybaba'nın adı bir kez daha Trabzonspor ile anılıyor. Daha önce de çalıştığı Trabzonspor ile Türkiye Kupası kazanan deneyimki antrenörün maliyeti de diğer adaylara göre çok düiük. Genç oyunculara önem veren bordo mavililerde Aybaba ismi ön plana çıkabilir.

abdullah avcı

Şota Arveladze: Trabzonspor'un efsanelerinden biri olan ve tarihe adını altın harflerle yazdıran Gürcü teknik adam şu anda Özbekistan'da çalışıyor. Daha önce görev yaptığı Karadeniz temsilcisinde istediği çalışma ortamını bulamayan Arveladze'nin sözleşmesi yeni tazelendi. Maaşı da yüksek ve aynı zamanda onun için de bonservis ödenmesi gerekiyor. Bordo mavili renkler söz konusu olunca duygularıyla hareket ettiği bilinen deneyimli antrenör belki de her an kararını değiştirip yeniden Türkiye'ye gelebilir.

Abdullah Avcı: Şu an görev yapmayan en sükseli antrenör olarak görülüyor. Başakşehir'de yaptıkları ile önemli işlere imza atan Abdullah Avcı, Beşiktaş macerasında istediğini bulamamıştı. Feshedilen sözleşmesi sonrası boşa çıkan tecrübeli teknik adam, Türkiye'nin en önemli takımlarından biri olan Trabzonspor'u çalıştırabilir. Bu anlaşma Beşilktaş tarafından da sevinçle karşılanacak. Çünkü Avcı kulüp bulana kadar kendisine aylık ücret ödeniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.