Trabzonspor'un yeni transferi Enis Bardhi Trabzon'da

Trabzonspor'un yeni transferi Enis Bardhi Trabzon'da
Trabzonspor'un Levante'den kadrosuna kattığı Enis Bardhi, özel uçakla Trabzon'a geldi.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Kopenhag ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da transfer hareketliliği sürüyor. Bordo mavililer Ahmetcan Kaplan'ı Ajax'a satmaya hazırlanırken bir orta saha oyuncusunu da kadrosuna katıyor. Fırtına, bir süredir görüşmelerde bulunduğu Enis Bardhi için kulübü Levante ile 3 milyon euro bonservis ve taksitli ödeme planı konusunda anlaşmaya vardı. Kuzey Makedpnyalı oyuncu bu gece teslim edilmesi gereken A listesinde de yer bulacak ve Abdullah Avcı'nın görev vermesi halinde Danimarka'ya götürülecek.

İspanya'dan özel uçakla gelen Enis Bardhi'ye Javier Alberto Lopez ve Meriton Berisha eşlik etti. Trabzonspor'un oyuncuyu kulüp tesislerine götürecek aracı da havalimanına gelerek beklemeye başladı.

enis bardhi


 

Enis Bardhi kimdir?

Trabzonspor'un yeni transferi Enis Bardhi 2 Temmuz 1995 tarihinde Kuzey Makedonya'nın başkebti Üsküp'te doğdu. 27 yaşında olan başarılı futbolcu futbola Şkupi'de başladı. Burada dikkat çekmeyi başardı ve Brondby alt yapısına geçti. Ancak Danimarka macerası uzun sürmedi. Önce İsveç'te Prespa Birlik ve ardından Macaristan'da Ujpest formalarını giydi. Son kariyerinde gösterdiği performans onu İspanya'ya götürdü. Levante UD 1.5 milyon euro döeyerek kendisini transfer etti. Burada çıktığı 148 maçta 23 gol atıp 14 asist yaptı. Milli takım formaısnı da 44 kez terletti ve rakip fileleri 9 defa sarsmayı başardı. Güncel piyasa değeri 8 milyon euro. Kontratı 2024 yılında sona eriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.